Home Nieuws Releases Showtek - Today Is Tomorrow
Showtek - Today Is Tomorrow
ImageAl jaren staan de Eindhovense broers Sjoerd en Wouter Janssen aan de top van de hardstylescene. Samen zijn zij verantwoordelijk voor een enorme waslijst aan grote hits en roemruchte optredens. Maar in 2007 zal een grote mijlpaal in de carrière van de publieksfavorieten bereikt worden, want 21 april wordt het allereerste zeer langverwachte Showtek album gereleased: "Today Is Tomorrow". Een unicum: nog nooit bracht een hardstyle-act een eigen artiestenalbum uit.
Iedere liefhebber van de hardere stijlen kent hun klassiekers "Seid Ihr Bereid?", "Puta Madre" en ook hun nieuwste dansvloerkraker "FTS" doet ieder hardstylehart sneller kloppen. Hun verbluffende optreden op Sensation Black 2006 wordt tot op de dag van vandaag nog altijd geroemd als één van de beste hardstyle-sets ooit, en samen met de bevriende Donkey Rollers werd op het recente X-Qlusive Zany de Heineken Music Hall stevig op haar constructie getest.

De hype rond "Today Is Tomorrow" is enorm, en beslist geen doorsnee hardstyle-album geworden. Showtek heeft ervoor gekozen maar liefst 38 tracks te verspreiden over twee cd's, iets wat een hardstyle-artiest nog nooit eerder heeft gedaan. De eerste cd staat volledig in het teken van de successen die het duo de afgelopen jaren gezamenlijk behaalde: er is plaats voor 20 gloednieuwe tracks en exclusieve remixes van hun grootste hits. De tweede cd geeft de twee broers ruimte om hun andere projecten en eigen solo-werk te laten horen aan het publiek. Zo zien we diverse samenwerkingen tussen zowel Wouter als Sjoerd terug met grote hardstyle-iconen als The Prophet en Zany. Maar ook de zeer geliefde ‘Ctrl WALT Del', ‘Oldschool Phenomenon' en natuurlijk ‘Cocaine MF' maken deel uit van "Today Is Tomorrow".

Het album wordt in 15 landen uitgebracht op CD en download. Ter promotie van het album zal het album gepromoot worden door een groots opgezette internationale tour. Zo zullen de hardstyle-toppers optreden in Nederland, België, Zweden, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Estland, Zwitserland en zelfs Australië. Een hoogtepunt van de tour zal het optreden in één van Europa's grootste clubs worden: de Fabrik in Madrid. Showtek zal de allereerste hardstyle-act worden die in deze club optreedt, die plek biedt aan liefst 13.000 bezoekers. Hiermee zal Showtek toetreden in een illustere rij namen, aangezien in deze club eerder Tiësto, Carl Cox en Erick Morillo hebben opgetreden. Ook zal in de Nijmeegse superclub The Matrixx een exclusieve Showtek avond worden georganiseerd, waar de heren een zeer bijzonder live-optreden van liefst twee uur zullen geven. Er wordt dan ook al volop uitgekeken naar deze op voorhanden al legendarische clubnight.

Door de aanstaande release van "Today Is Tomorrow" heeft de website van Showtek ook een complete restyling ondergaan, en zal het album vanaf begin april alvast beluisterd kunnen worden door de previews die op de website verschijnen. De gloednieuwe homepage van Showtek is terug te vinden op http://www.showtek.nl.


Share/Save/Bookmark