Home Nieuws Releases Ronald van Gelderen - Realize
Ronald van Gelderen - Realize
ImageDe internationale bekendheid van DJ / producer Ronald van Gelderen (RvG) heeft het afgelopen jaar een vogelvlucht genomen. Naast zijn vele boekingen over heel de wereld en zijn succesvolle radioshow R.A.W.; viert hij deze week de nieuwe release van zijn single “Realize”, die afgelopen maandag is uitgekomen op het High Contrast Label van Be Yourself Music. Met zijn rauwe donkere Rock en Roll imago in zowel zijn sound als uitstraling, is deze allround performer inmiddels een begrip in de Dance scène.

RONALD VAN GELDEREN - REALIZE
OPNIEUW EEN PRODUCTIE DAT NIET IN EEN HOKJE VALT TE STOPPEN

De internationale bekendheid van DJ / producer Ronald van Gelderen (RvG) heeft het afgelopen jaar een vogelvlucht genomen. Naast zijn vele boekingen over heel de wereld en zijn succesvolle radioshow R.A.W.; viert hij deze week de nieuwe release van zijn single “Realize”, die afgelopen maandag is uitgekomen op het High Contrast Label van Be Yourself Music. Met zijn rauwe donkere Rock en Roll imago in zowel zijn sound als uitstraling, is deze allround performer inmiddels een begrip in de Dance scène.

Eerder dit jaar bracht Ronald van Gelderen de nu nog steeds succesvolle productie “This Way” uit op het High Contrast Label van Be Yourself Music. “This Way” is mede bekend geworden door de eigen vocalen van de DJ, wat een zeer zeldzaam gegeven is. Nog voordat “This Way” in de winkels lag, kwam hij al binnen op #11 in de Buzz Charts en schoot kort daarna omhoog de Dance Charts in.

Tijdens de release van This Way is het imago van Ronald van Gelderen zowel uiterlijk als muziekaal veranderd in een Rock en Roll duivelse freakende performer. Zijn donkere verschijning in combinatie met zijn nieuwe sound die hij tegenwoordig naar buiten brengt, maakt hem een all round entertainer. Door zichzelf af te scheiden van de rest is zijn sound niet in een hokje te stoppen en is hij een opvallende verschijning in de huidige dance scène.

Met zijn laatste aanwinst “Realize”, een coproductie met Benno de Goeij (een van dé briljante producers van Rank 1), levert RvG een hete rauwe Tech gedreven monsterplaat met opnieuw de vocalen van de professionele freakende entertainer himself. Rauwe rollende beats is de beste verwoording hoe je deze plaat kan beschrijven. Met op de B-kant een “Stripped Down Remix”, die zowel een House-, Urban-, Eclectic- en Dance DJ kan draaien.

”Realize” krijgt inmiddels al full support van bekende DJ’s als: Marco V, Paul van Dyk, Tiësto, Armin van Buuren, Marcel Woods, Paul Oakenfold, Judge Jules, Sander van Doorn, Ferry Corsten, Rank 1, Above & Beyond, Eddie Halliwell, Ernesto vs Bastian en Nic Chagall. Daarnaast heeft Armin van Buuren de plaat al diverse keren in zijn welbeluisterde radioshow “A State Of Trance” gedraaid, Ferry Corsten in zijn Essential Mix en zette Marco V hem op zijn Combi:Nations 2 CD.

Naast “Realize” heeft Ronald van Gelderen nog iets te vieren. Zijn zeer succesvolle radioshow R.A.W. heeft deze week zijn 50e editie. R.A.W. is wekelijks op het wereldwijde web te beluisteren: elke donderdag tussen 17.00 uur en 18.00 uur op Afterhours FM www.ah.fm en elke zaterdag tussen 18.00 uur en 19.00 uur op ETN FM www.etn.fm. Speciaal voor de jubileumeditie is DJ Marcel Woods te gast en geven zij een aantal gesigneerde “High Contrast presents Marcel Woods” CD’s weg aan de luisteraars.
Mocht je Ronald van Gelderen op de Nederlandse radio willen beluisteren, dan kan dat zaterdag a.s. een uur lang bij Clubbin van SLAM!FM.

Beluister Realize: REALIZE
Bekijk een optreden van RvG: LIVE OPTREDEN POLEN: THIS WAY

Vanaf heden verzorgd het gerenommeerde boekingsbureau ACE Agency de Nederlandse boekingen van Ronald van Gelderen. Boekingsbureau Dance Therapy verzorgd nog steeds de internationale boekingen.

Meer info: http://www.ronaldvangelderen.com/ / www.myspace.com/ronaldvangelderen

Share/Save/Bookmark