Home Nieuws Releases Markus Schulz - Do You Dream The Documentary
Markus Schulz - Do You Dream The Documentary

Dvd_SchulzIn de carrière van iedere topartiest komt er een tijd dat de eerste DVD release in zicht is. Voor de nummer 8 DJ van de wereld, is dat vandaag de dag.
Na 2 jaar produceren stond het begin van de zomer van 2010 geheel in het teken van 'Do You Dream?', het derde artiestenalbum van Markus Schulz. Uitgerust met 17 nieuwe producties startte de Amerikaanse producer/DJ een wereldtour, om de duizenden clubbers op persoonlijke wijze kennis te laten maken met zijn nieuwe album. Binnen 3 maanden deed hij maar liefst 18 landen aan, overal gevolgd door zijn camera team. Hun opdracht was duidelijk: 'film alles, mis niets'. En dat is precies wat ze gedaan hebben.
Het resultaat van deze wereldreis door de lens van de camera is ‘Markus Schulz - Do You Dream? – The World Tour Documentary’ en neemt je voor het eerst mee naar Markus' leven als top DJ.

Dichtbij en soms heel persoonlijk, filmde de crew zijn voorbereidingen voor zijn gigs in de kleedkamers, volgt hem langs de hoge verwachtingen door de backstage tunnels naar uiteindelijk de podia van de grootste en beste electronic dance evenementen van de wereld. Nature One, Sunrise, Dance Valley, Tomorrowland, Pleasure Island, Future Music - ze staan er allemaal in HD op, inclusief de onuitputtelijke energie van het publiek. Als je er een hebt bezocht, wil je ze allemaal zien! Van de zinderende nachten in Amnesia tot de gloednieuwe en massieve festivals in Rusland en twee-gigs-op-een-dag tripjes in Australië, je bent getuige van iedere stap, schok en beat.

Zicht in vrije uurtjes
Ook geeft deze Documentary een kijkje in de weinige vrije uurtjes die Markus geniet en neemt je mee van de typische Las Vegas 'wedding chapels' naar safaritours in de binnenlanden. Vroege ochtenden in zijn woonplaats Miami en nachtelijke tussenstops in zijn Europese thuisbasis Berlijn. In de documentaire verteld Markus alles over de stress en moeilijkheden van 150 gigs per jaar, hoe het voelt om wereldwijd succesvol te zijn en over de speciale gebeurtenis die zijn persoonlijke leven 2 jaar geleden beroerde.
Markus' travelogue wordt natuurlijk ondersteund door de fantastische tracks van zijn 'Do You Dream?' album. Je ziet het indrukwekkende effect en de reactie van het publiek als hij zijn eigen tracks in start, soms voor de allereerste keer. ‘Not The Same’, ‘Away’, ’65.4hz’, ‘Dark Heart Waiting’, Surreal’, ‘Alpha State’ en ‘Unsaid’ staan hier allemaal klaar op de DVD, die ook de officiële videoclips van ‘Dark Heart Waiting’, ‘Rain, ‘Future Cities’ en ‘Do You Dream’ bevat.
Of je nu fan bent van Markus Schulz of simpelweg een kijkje wilt nemen in het drukke en veelbewogen leven van de nummer 8 DJ van de wereld, deze DVD is een absolute must-have! 
 
Tracklist
1 Rain
2 Dark Heart Waiting (feat. Khaz)
3 Away (feat. Sir Adrian)
4 Lifted (feat. Angelique Bergere)
5 Perception (feat. Justine Suissa)
6 Lightwave (feat. Angelique Bergere)
7 65.4hz
8 Surreal (feat. Ana Criado)
9 Sinners
1Future Cities
11 Not The Same (feat. Jennifer Rene)
12 Do You Dream
13 The New World
14 What Could Have Been
15 Goodbye (with Max Graham feat. Jessica Riddle)
16 Last Man Standing (feat. Khaz)
 
MUSIC VIDEOS
1 Markus Schulz - The New World
2 Markus Schulz Do You Dream
3 Markus Schulz feat. Khaz - Dark Heart Waiting
4 Markus Schulz - Rain
5 Markus Schulz presents Dakota - Future Cities

Share/Save/Bookmark