Home Nieuws Releases Moonbeam presenteert debuut mixcompilatie “Space Odyssey”
Moonbeam presenteert debuut mixcompilatie “Space Odyssey”

moonbeam

Sinds ze vorig jaar DJ Mag’s Top100 poll bestormden, kunnen broers Pavel and Vitaly Khavleev, beter bekend als Moonbeam, zich rekenen tot de grootste exponenten van de Russische dance.
De release van hun eerste album “Around The World” vestigde niet alleen hun reputatie, maar leverde ook de hitsingles “Song For A Girl”, “Breathless” en “Look Around” op. De twee verbreden nu hun muzikale horizon met hun debuut mixcompilatie “Space Odyssey” op Black Hole Recordings.

Het was superstar DJ en producer Tiësto die Moonbeam’s 2007 single “See The Difference Inside” reserveerde voor zijn succesvolle “In Search of Sunrise 6, Ibiza”. Hetzelfde gebeurde met Moonbeam’s remix van Rachael Star’s “To Forever” voor het 7de “Asia” deel van de serie. Andere artiesten als Cosmic Gate, Mr Sam, Rank1 en Armin van Buuren verwerkten ook Moonbeam singles in hun compilaties.
Met deze vroege mijlpalen in gedachten was het slechts een logisch gevolg dat de twee Russen een contract met Black Hole Recordings tekenden en hun eerste album uitbrachten. En nu brengen de mannen hun debuut mixcompilatie “Space Odyssey” uit. Ze namen de opdracht enthousiast aan.

Moonbeam’s “Space Odyssey” maakt duidelijk dat de jongens de grenzen tussen techno, trance en electronica willen doorbreken. Van hun eigen hitsingles gaan ze naadloos over naar stevige, atmosferische techno en dampende, geladen trance. En aan de volledige mix te horen, streeft het duo naar innovatie.

De kenners weten wat ze met titels als “Doors Opened Inside” van Avis Fox, “Guru” van Rosie Romero”, “Morning Light” van Nick Chagall, “Light Beam” van Sound Quelle, “I Believe In Love” van Lion Love & Kochnev en een pompende Robbie Rivera remix van Deadmau5’s “Clockwork” kunnen verwachten: stevig geprogrammeerde techno, diepgaande trance melodieën, scheurende synths en uitzinnige vocalen. En naast Memento’s sublieme remake van Depeche Mode’s “Enjoy The Silence” vinden we natuurlijk ook tracks en remixes van Moonbeam zelf. Zo zullen de liefhebbers aangenaam verrast zijn met de Moonbeam remix van Tiësto’s “Love Comes Again”.

“Space Odyssey” vertelt het verhaal van dwingende ritmes en gemoduleerde basslines en Moonbeam’s affectie voor melodieën en ietwat enge vocalen; precies zoals in hun geweldige live optredens. 

Tracklist:

CD1
01. Avis Vox - Doors Opened Inside (Special Venus Mix)
02. Tiësto featuring BT - Love Comes Again (Moonbeam Remix)
03. Nic Chagall - Morning Light (Remixed)
04. Marsbeing & Ange - Perfect Moon (Original Mix)
05. Sound Quelle - Light Beam
06. Moonbeam feat. Avis Vox - Star Way (Club Mix)
07. FreddySlav - Bewitching Decline
08. Memento feat. Ken Spector - Enjoy The Silence (Original Mix)
09. Exclusiv J - After Midnight (Original Mix)
10. Plato with Jette Von Roth - The Ashes Of Our Dreams (Mossy Remix)
11. Lion Love & Kochnev - I Believe In Love
12. Spartaque - Raise Me
  
CD2
01. Andrew Salsano & JF Sebastian featuring Jayn Hanna - Walking On Fire (Original Mix)
02. J-Soul - Cry Of Clouds
03. Moonbeam ft. Blackfeel Wite - Song For A Girl (Moguai Remix)
04. Rosie Romero - Guru (Original Mix)
05. The Crystal Method - Sine Language (Moonbeam Remix)
06. E-Spectro - I Can Describe (DP-6 Remix)
07. Deadmau5 - Clockwork (Robbie Rivera Juicy Ibiza Edit)
08. Gianluigi Di Russo - Sound Wave (Dark Vocal Mix)
09. Freska - Jolly Is Upstairs
10. Shades Of Gray - I Want Some More
11. Tvardovsky - Above Zero
12. Steve Kaetzel - Aurora

www.moonbeam-music.net/en | www.blackholerecordings.com

Share/Save/Bookmark