Home Nieuws Releases Ferry Corsten - Once Upon A Night, Vol.2
Ferry Corsten - Once Upon A Night, Vol.2
fc2_LargeDirect na de aftrap van zijn “Once Upon A Night” tour in maart, vloog Ferry Corsten de hele aardbol over om nacht na nacht in uitverkochte zalen op te treden voor duizenden uitzinnige fans. De gelijknamige eerste mixcompilatie die als resultaat van deze wereldwijde overwinning verscheen, schoot in no-time naar de nummer 1 positie op iTunes in Amerika en Ferry Corsten zet het succes van dit concept door met de aanstaande release van “Once Upon A Night, Vol.2”. De nieuwe dubbel-CD zal ondersteund worden met een kolossale wereldtour. Iedere Ferry Corsten fan wist meteen dat de eerste “Once Upon A Night” compilatie en het gelijknamige tourconcept geen eenmalig gegeven zou zijn. Maar weinigen hadden kunnen vermoeden dat deel 2 al zo vroeg zou uitkomen. Het toont aan dat Ferry vastbesloten is om met zijn nieuwe serie een straf tempo aan te houden en zo de wereld mee te nemen in zijn optredens die zonder meer baanbrekend te noemen zijn.

Ferry: “Nadat deel 1 uitkwam was ik zo overweldigd door alle enthousiaste reacties van zowel de fans als de pers, dat ik meteen besloot te beginnen aan de samenstelling van deel 2. Ik wist dat het net zo goed, zo niet beter, moest zijn dan de vorige editie. Op deel 2 begint CD1 housey met trance elementen. CD2 vervolgt dan met een wat meer knallende stijl en is zo eigenlijk een extremere versie van deel 1.”

 Een ding is duidelijk: de “Once Upon A Night, Vol.2” mixcompilatie komt uit op 1 oktober en om de release van dit nieuwe deel te ondersteunen, begint Ferry zijn wereldtour met een geweldige kick-off party in London tijdens ‘The Gallery’s 19th birthday’ op 17 september. Daarna begint hij aan een tour door Noord Amerika, waarbij hij meer dan 20 grote steden aandoet.

De fans zullen hun tickets op tijd moeten kopen, want al in september -en daarna de gehele maand oktober- treedt hij op in San Francisco, Phoenix, Los Angeles, Boston, New York, Toronto, Buffalo, Seattle, Vancouver, Edmonton, Chicago; en dat is nog maar een greep. Ferry Corsten’s transcontinentale ‘tour the force’ voor “Once Upon A Night, Vol.2” bevestigt opnieuw zijn status van superstar DJ. Meer informatie over de aanstaande tour volgt spoedig.

Wat het belangrijkste is, zoals altijd met een geweldige mixcompilatie, is natuurlijk dat Ferry nu officieel de tracklist van “Once Upon A Night, Vol.2” bekend maakt. Met andere woorden: genoeg gepraat, het is tijd voor de tracklist!


CD1

01. Dimension - Once A Day (Original Mix)
02. Yuri Kane feat. Melissa Loretta - Daylight (Original Mix)
03. Amurai - Angel Cry (Original Mix)
04. Low End Theory - Changing Souls (Extended Mix)
05. Ferry Corsten pres. Pulse - Festival (Original Mix)
06. San feat. Polished - Lose It All (Ibiza Sunrise Mix)
07. BT feat Rob Dickinson- Always (Chicane Mix)
08. Mistigris - Sunshine (Original Mix)
09. Peter Santos - Mystic (Original Mix)
10. Audien - Mind Over Matter (Original Mix)
11. Danjo & Andrew Shartner - It Is Written (Andrew Shartner Mix)
12. M.O.O.N. Pro - To The Moon (Original Mix)
13. Niko Pavlidis - Long Roads (Original Mix)

CD2

 01. Amurai feat. Rough Duchess - Infinity (Original Mix)
02. Thomas Datt pres. D.A.T.T. - Eden's Light (Original Mix)
03. DJ Ange - Halicarnassus (Progressive Mix)
04. Mike Saint-Jules - Luna (Original Mix)
05. Rafaël Frost - We Were (Original Mix)
06. Pulser pres. Luminal - Sunstorm (Original Mix)
07. Daniel Wanrooy - Endless Moments (Original Mix)
08. Tempo Giusto & Ima'gin - The Whip (Original Mix)
09. Klauss Goulart - Maximum (Original Mix)
10. Urry Fefelove & Abramasi - Stay On The Way (Original Mix)
11. ReOrder - Angels (Original Mix)
12. Breakfast - The Horizon (Juventa Remix)
13. Cataracta - Prime Meridian (Original Mix)

“Once Upon A Night, Vol.2” verschijnt op 1 oktober 2010.

Meer details: www.ferrycorsten.com

Share/Save/Bookmark