Home Nieuws Releases DANY P-JAZZ, FEDDE LE GRAND & FUNKERMAN PRESENT NEW LIFE
DANY P-JAZZ, FEDDE LE GRAND & FUNKERMAN PRESENT NEW LIFE

Dany_P-Jazz_Fedde_le_Grand__Funkerman_-_New_Life1Het is de track die de Flamingo Nights op Ibiza afgelopen jaar onvergetelijk maakten. De dansvloeren op La Isla Blanca en in de rest van de wereld trilden op hun grondvesten. Nu is New Life van Fedde le Grand, Funkerman & Dany P–Jazz opnieuw uitgebracht, dit keer met een sensationeel remixpakket. Het is de voorbode voor de hete zomer van 2010.


Met vijf nieuwe edits plus een extended versie en radio mix, zijn dit de big beats die je de dansvloer op slepen. De tracks hebben body vanwege de beroemde Nederlandse sound. Knallende minimale beats gaan over in donderende breaks. Het zijn de ingrediënten die alle verwachtingen rond de releases van Flamingo Recordings meer dan waarmaken.
Verschillende artiesten hebben de originele track ontrafeld en vervolgens nieuw elan gegeven. DJ Madskillz neemt ons mee met een listige en slinkse trip. Hij bezorgt ons pure dansvloermomenten, die worden veroorzaakt door de alsmaar opkomende snare drums en dikke beats. Granite & Phunk tonen hun unieke electro tech touch en komen voor de dag met gitaar riffs voor een meer funky en sexy minimal twist. Mark Mendes en de Bingo Players trekken het origineel helemaal krom door echte dansvloermonsters te creëren, terwijl The Big Room edit wordt gekenmerkt door hoogstaande vocalen, synthgolven en een energiek crescendo dat explodeert in die hypnotiserende New Life riff.
Er is de afgelopen weken al een enorme buzz ontstaan rond de track, met de release van de zomerse videoclip. Deze clip kan bekeken worden op www.feddelegrand.com en www.youtube.com/funkermantube
Dany P-Jazz, Fedde le Grand & Funkerman – New Life is vanaf vandaag uit op Flamingo Recordings en verkrijgbaar via www.itunes.com, www.dance-tunes.com, www.radio538.nl, www.beatport.com en alle andere online portals.

Voor meer informatie bezoek: www.flamingorecordings.com

www.feddelegrand.com
www.funkerman.com
www.youtube.com/feddelegrand
www.youtube.com/user/FunkermanTube
www.myspace.com/djfeddelegrand
www.myspace.com/djfunkerman
www.twitter.com/DJFeddeleGrand
www.twitter.com/DJFunkerman
www.facebook.com/feddelegrand
www.facebook.com/funkerman
www.feddelegrand.hyves.nl
www.funkerman.hyves.nl

Share/Save/Bookmark