Home Nieuws Releases 538 DANCE SMASH VOL. 03
538 DANCE SMASH VOL. 03
Dance_Smash_2010-3_v6De zomer begint pas echt met de nieuwe 538 Dance Smash cd! Deel drie van de enige echte dance compilatie van Nederland ligt nu in de winkels. Dans je in het zweet op de vetste en heetste dance hits van dit moment, waaronder ‘Alors on Danse’ van Stromae, ‘Amazing’ van Inna, ‘Celebration’ van AnnaGrace,  ‘Dark Heart Waiting’ van Markus Schulz ft. Khaz, ‘Gettin Over You’ van David Guetta en ‘Pyromania’ van Cascada.

Elke week kiest de muziekredactie van Radio 538 de nieuwe ‘Dance Smash’, deze hits worden vijf keer per jaar uitgebracht op de 538 Dance Smash cd. In 2009 stonden alle delen in de Top 15 van de bestverkochte verzamelalbums! 538 Dance Smash Vol. 03 is vanaf nu te koop bij de platenspeciaalzaak, warenhuis en te bestellen via internet.

Op de voorkant van de hoes straalt al twee jaar het Dance Smash model Chelina Manuhutu. Zij werd afgelopen maand tijdens de Fashion Museum Week ook verkozen tot ‘Dutch Model of The Year’ door Dutch Model Awards. Chelina is naast 538 Dance Smash model, ook bekend van diverse campagnes voor wereldwijde lingeriemerken.

 

Meer informatie: www.radio538.nl

Share/Save/Bookmark