Home Nieuws Releases Tiesto - Magikal Journey: The Hits Collection 1998 - 2008
Tiesto - Magikal Journey: The Hits Collection 1998 - 2008

 

Tiesto_Hits_CollectionHet moment dat je een album in handen hebt met de titel ‚ÄúThe Hits Collection‚ÄĚ kan je ervan uit gaan dat de artiest in kwestie van een zeldzaam ras is. De toevoeging van een hitsverzameling aan de discografie is niet voor iedere artiest weggelegd en vormt een kroon op diens carri√®re. Het feit dat er in dit geval een dubbel CD nodig was om tot een representatief overzicht te komen, maakt dit album daarom des te meer bewonderenswaardig. Ervaar een decennium lang Ti√ęsto hits op ‚ÄúTiesto - Magikal Journey: The Hits Collection 1998 - 2008‚ÄĚ; een indrukwekkend resum√© van zijn omvangrijke oeuvre, vanaf heden verkrijgbaar.


Het zou ondoenlijk zijn om alles op te sommen wat Ti√ęsto in de loop der jaren heeft bereikt, alle prijzen die hij in de wacht heeft gesleept en alle ervaringen die hij gedurende zijn imposante carri√®re heeft opgedaan. Superlatieven schieten te kort wanneer het werk van deze man beschreven dient te worden. Sinds zijn gedenkwaardige optreden tijdens Innercity in 1999, algemeen beschouwd als d√© doorbraak voor het grote publiek, lijkt zijn succes geen grenzen meer te kennen. Ti√ęsto werd drie maal verkozen tot de beste dj ter wereld, hij vervaardigde remixen van filmthema‚Äôs, produceerde voor Playstation, trad op tijdens de Olympische Spelen; als er een eerste intergalactische DJ zou zijn, zou hij ongetwijfeld de naam Ti√ęsto dragen.

 Tiesto - Magikal Journey: The Hits Collection 1998 - 2008: √©√©n album, twee cd‚Äôs, met overwegend originele versies van de Ti√ęsto singles en daarnaast remixes die in de herhaling op zichzelf ook weer hits werden. Klassiekers als Flight 643, Suburban Train, Adagio For Strings en Lethal Industry spreken dance liefhebbers wereldwijd nog steeds aan en worden tot op heden nog altijd gedraaid, hetzij in originele versies dan wel in nieuwe mixen van producers als Richard Durand, Hardwell, Laidback Luke, Sander van Doorn en vele anderen. Ti√ęsto zelf levert een persoonlijke bijdrage aan het verzamelalbum door eigen nieuwe versies van zijn singles In The Dark, In My Memory en Just Be aan de tracklist toe te voegen.

 Samenwerkingsverbanden met artiesten als BT, Maxi Jazz, Junkie XL en de Amerikaanse zangeres JES onderstrepen de internationale impact die deze rasartiest op de muziekindustrie had en nog steeds heeft. Tiesto - Magikal Journey: The Hits Collection 1998 - 2008 is een must-have voor zowel de Ti√ęsto fan als de liefhebber van dance in het algemeen. Vanaf vandaag is dit album wereldwijd verkrijgbaar via Black Hole Recordings als fysiek album en als download.

 

CD 1
1. Flight 643 (Radio Edit)
2. Suburban Train (Radio Edit)
3. Lethal Industry (Radio Edit)
4. In My Memory (featuring Nicola Hitchcock)
5. Traffic (Radio Edit)
6. Love Comes Again (featuring BT) (Radio Edit)
7. Just Be (featuring Kirsty Hawkshaw) (Radio Edit)
8. Adagio For Strings (Radio Edit)
9. Dance4Life (featuring Maxi Jazz) (Radio Edit)
10. In The Dark (featuring Christian Burns) (Radio Edit)
11. Break My Fall (featuring BT) (Radio Edit)
12. Elements Of Life (Radio Edit Live From Copenhagen)
13. 643 (Love’s On Fire) (featuring Suzanne Palmer) (Radio Edit)
14. Goldrush (Edit)
15. Magikal Circus (Edit)
16. Obsession (vs. Junkie XL)
17. Forever Today

CD 2
1. In The Dark (featuring Christian Burns) (Ti√ęsto 2010 Remix)
2. In My Memory (featuring Nicola Hitchcock) (Ti√ęsto Remix)
3. Just Be (featuring Kirsty Hawkshaw) (Ti√ęsto Remix)  
4. Lethal Industry (Hardwell Remix)
5. Carpe Noctum (Spencer & Hill Dub)
6. Everything (featuring JES) (Andrew Bennett Remix)
7. Elements Of Life (Airbase Remix)
8. Traffic (Richard Durand Remix)
9. Flight 643 (Laidback Luke 2010 Rework)
10. Dance4Life (featuring Maxi Jazz) (Sander Van Doorn Remix)
11. Suburban Train (Sean Tyas Dirty Mix)
12. Love Comes Again (featuring BT) (Bart Claessen Remix)

Bonus Tracks
1. In The Dark (featuring Christian Burns) (Shiny Toy Guns Club Mix)
2. Love Comes Again (featuring BT) (Myon & Shane 54 Monster Mix)

www.blackholerecordings.com | www.tiesto.com
Share/Save/Bookmark