Home Nieuws Releases Compilatie Privilege Ibiza World Tour 2010
Compilatie Privilege Ibiza World Tour 2010

Privilege_-_Ibiza_World_Tour_2010Met een capaciteit van ruim tienduizend bezoekers mag Privilege zichzelf volgens het Guinness Book Of Records officieel de grootste club ter wereld noemen. Gesitueerd op party eiland Ibiza wordt Privilege decennia lang tot één van de belangrijkste hotspots van de Balearen gerekend. Deze imposante club brengt ieder jaar traditioneel een mixcompilatie uit en na edities samengesteld door o.a. Hardwell en Cosmic Gate, is voor de samenstelling van Privilege Ibiza World Tour 2010 de eer aan Privilege resident Marcello Marchitto om een zomerse mix CD af te leveren, inmiddels landelijk verkrijgbaar via Black Hole Recordings.  

Privilege huisvest al jaren ieder zomerseizoen toonaangevende thema-avonden zoals het beroemde Manumission concept, Robbie Rivera’s Juicy Ibiza, Meganite van techno specialist Mauro Picotto en de volgepakte maandagen van Tiësto, wat van Privilege een ware trekpleister voor feestminnend Ibiza maakt. Een gigantisch indoor zwembad, een uitgestrekte tuin rondom de club, het indrukwekkende uitzicht over Ibiza vanuit de Privilege dome en het extravagante entertainment geven het magische Ibiza gevoel op één locatie perfect weer. Tot de vaste clientèle van de club mag Privilege ondertussen wereldsterren als P.Diddy, Madonna en Jean-Paul Gaultier rekenen.      

De Privilege Ibiza World Tour 2010 CD is het digitale muzikale voorproefje voor wat de massaal afreizende clubbers het komende Ibiza seizoen kunnen verwachten in de diverse clubs. Privilege resident Marcello Marchitto selecteerde vijftien exclusieve tracks en remixen van o.a. Freemasons, Zoo Brazil, Phunk Investigation en Jerome Isma-Ae en levert een naadloze hybride af van zomerse house, tech house en progressive.

Tracklist:

1. Pegasus – Pegasus (Freemasons Remix)
2. Steur Bros. featuring Jerique – Save Me (Ad Brown Remix)
3. Daniel Portman – Back To The Underground (Enrico De Luca Remix)
4. Dean Newton - Amnesia (Belocca Dub)
5. Chris Count – Night Jump (6 AM Dub Mix)
6. San – Hi-Tension (Original Mix)
7. Zoo Brazil ft. Leah – You Can Have It All (Butch Remix)
8. Hector Couto- Arabe (Milton Channels Remix)
9. Grunjah – Foreign Substance (Phunk Investigation Quazar Remix)
10. Coyu & Edu Imbernon – El Baile Aleman
11. Marcello Marchitto – Hell Drops
12. Dero & Rivera – 1980 (George Acosta Mix)
13. Ben Brown – Calm Down (Jerome Isma-Ae Remix)
14. Phunk Investigation - Have Natural (Andrea Mattoli & Microsize Remix)
15. Mac & Mac - Solid Session (Superfly Edit)

 Privilege Ibiza World Tour 2010 is vanaf vandaag te krijgen in de bekende landelijke muziekketens en online te bestellen via bol.com, freerecordshop.nl en de Black Hole Recordings e-shop. 

www.blackholerecordings.com | www.privilegeibiza.com

Share/Save/Bookmark