Home Nieuws Releases Ferry Corsten - Once Upon A Night
Ferry Corsten - Once Upon A Night

Ferry_Corsten_-_Once_Upon_A_Night_-_lo_resFerry Corsten presenteert nieuwe compilatie Once Upon A Night

Dat dance pionier Ferry Corsten een begaafd producer is met een stapel internationale hits en succesvolle artiestenalbums in zijn cv, is een vaststaand feit. Dat Ferry Corsten daarnaast ook een begenadigd DJ is, bewijst zijn jarenlange positie in de top 10 van de jaarlijkse DJ Mag Top 100 en zijn volle agenda die hem langs alle werelddelen voert. Het is ondertussen twee jaar geleden dat zijn DJ kunde terug te vinden was op een mixcompilatie maar het lange wachten wordt beloond. Vanaf heden ligt Ferry Corsten’s nieuwe mixcompilatie Once Upon A Night officieel in de winkels.

 

Vijfentwintig tracks werden speciaal voor dit album geproduceerd wat Once Upon A Night tot een zeer exclusieve compilatie maakt. Hofleverancier Flashover Recordings - Corsten’s eigen label - drukt met producties van o.a. Breakfast, Rafaël Frost, Tritonal, Alpha 9, Amurai, DJ Eco en Ferry Corsten zelf een grote stempel op de tracklist. “Ik ben erg blij om na al die jaren weer met een eigen mixcompilatie te kunnen komen. Vanwege het vele reizen en de talrijke tours kom ik met veel verschillende culturen in aanraking die een grote invloed hebben gehad op de samenstelling van deze compilatie. Deze indrukken heb ik gecombineerd in een fusie van house en trance en samengesmeed tot een 2,5 uur durende muzikale reis”, aldus Ferry Corsten. Inmiddels is Once Upon A Night in Amerika aan een ware zegetocht bezig, waar het album momenteel de tweede positie in de iTunes Charts claimt.

 De wereldwijde release van Once Upon A Night zal ondersteund worden door de Once Upon A Night: The Experience world tour; een indrukwekkende zes uur durende show voorzien van nog nooit eerder vertoonde interactieve visuals. De Once Upon A Night kick-off vond plaats in Miami tijdens de Winter Music Conference, gevolgd door een Los Angeles editie. De immense O2 Arena in Londen zal het eerstvolgende toneel zijn en uiteraard slaat Ferry Corsten zijn Nederlandse fans niet over; op zaterdag 10 april 2010 zal de Nijmeegse club Matrixx het Once Upon A Night concept verwelkomen. Aan de tour is ondertussen een Once Upon A Night: Asia Tour toegevoegd met vijftien optredens op het Aziatische en Australische continent. Alle locaties, tourdata en belangrijke updates omtrent deze tour zijn te vinden op www.ferrycorsten.com.

 Check de Once Upon A Night trailer hier: http://www.youtube.com/watch?v=zMZjJVNz-vQ

 Check het complete Once Upon A Night album hier: http://files.blackholerecordings.com/public/players/premiercd02/premiercd02.html

 Tracklist:

 CD1
1. Yuri Kane – Right Back
2. Yuri Kane – Around You
3. Alpha 9 – Come Home
4. Progressiver Pres. Finesky – Fine Sky
5. Fred Baker Pres. Saona – Saono (Andy Duguid Remix)
6. Tritonal Feat. Soto – Forgive Me, Forget You (Ashley Wallbridge Remix)
7. JPL – We Move In Symmetry
8. Salt Tank Pres. Meet Me At The Burning Man – Leaving Town (Allende Remix)
9. Phynn – Hello Love
10. Amurai Feat. Melissa Loretta – Unconditional Love
11. Arty – Hope
12. Fender Woods – Ain’t She Pretty (Amurai’S Yerevan Remix)
13. Cramp Pres Sliders - Meteor

CD2
1. Mark Sixma – Forsaken
2. The Airstatic – Worldwide (Anton Firtich Remix)
3. Tempo Giusto – Metropolitan (Alex O’Rion Remix)
4. Breakfast – Slow Motion
5. Bart Claessen – Hartseer
6. Rafaël Frost – If Only
7. Mike Danis – Sweet Dynamite
8. Anton Firtich Pres. Af Project – Something Wrong
9. Akira Kayosa – State Of Origin
10. Ferry Corsten Pres. Pulse – Once
11. DJ Eco Pres. Pacheco – Dancing Under Streetlights
12. BT – The Unbreakable (Breakfast Remix

 Ferry Corsten - Once Upon A Night ligt vanaf heden in de bekende muziekwinkels en is online te koop via www.freerecordshop.nl, www.bol.com en www.blackholerecordings.com. Digitaal is het album o.a. te krijgen op iTunes.

 www.ferrycorsten.com | www.blackholerecordings.com | www.dancetherapy.nl

Share/Save/Bookmark