Home Nieuws Releases Armada presenteert 3 nieuwe releases
Armada presenteert 3 nieuwe releases

Aramada presenteert deze maand drie nieuw releases The Miami Sound Track 2010, The Music Videos (DVD) en Dash Berlin - United Destinations.

The_Miami_Sound_Track_Of_2010

The Miami Sound Track
Ieder jaar in maart bevindt de gehele dance scene zich in het zonnige Miami. Niet alleen om van het fantastische uitgaansleven te genieten, maar ook om deel te nemen aan de Winter Music Conference. De WMC host enkele van 's werelds beste feesten, en trekt meer dan 60.000 bezoekers uit 70 verschillende landen, inclusief DJ's, label eigenaren en andere afgevaardigden van de dance scene. Als het om dance gaat, is maart de beste maand om de States een bezoekje te geven. 
Eén van de hoogtepunten van WMC is de International Dance Music Awards show. Vorig jaar ontving Armada Music de award voor 'Best Global Record Label', en heeft er in het afgelopen jaar hard aan gewerkt deze felbegeerde titel te behouden. Om er zeker van te zijn dat iedere dance liefhebber van deze happening in Miami mee kan genieten, brengt Armada een album uit met de heetste tracks van dit moment. Een geweldige warm-up voor of souvenir van alle Miami avonturen, die dat typische Miami gevoel in twee strak gemixte cd's weergeven. 
Terwijl CD 1 je de essentiële nieuwe tracks van StoneBridge, Armin van Buuren, Way Out West, Josh Gabriel en Jerome Isma-Ae in een mix van house en progressive biedt, verwent CD2 je met de allerlaatste trance en prog-trance beats van onder andere John O'Callaghan, Push, tyDi en Dash Berlin. Samen representeren ze dé soundtrack voor de 2010 editie van de Miami Winter Music Conference.

Armada_The_Music_Videos

The Music Videos (DVD)
Als trotse eigenaar van één van de meest bekeken YouTube kanalen ter wereld, dat elke dag meer dan een half miljoen views per dag ontvangt, weet Armada Music als geen ander hoe belangrijk een goede videoclip is en impact het kan hebben.
Mooi voorbeeld hiervan is de officiële videoclip van 'Armin van Buuren feat. Sharon Den Adel - In & Out Of Love'. Naast meer dan 44 miljoen views op YouTube ontving de clip ook nog de award voor 'Best Music Video' bij de toonaangevende International Dance Music Awards in Miami. Een visuele vertaling van geluid kan zomaar eens de sleutel tot succes zijn. Een goed verhaal, de juiste dansmoves en toffe shots kunnen een track net dat beetje extra geven en tezamen voor een hit zorgen.
Armada Music presenteert nu een speciale collectie van music video's. Op 'Armada - The Music Videos' staan enkele van de grootste Armada releases van de afgelopen tijd. Naast 20 officiële videoclips op DVD, vind je van deze visuele hoogstandjes ook de muziek op CD, met tracks van o.a. Armin van Buuren, StoneBridge, Markus Schulz, Roger Shah en Dash Berlin. 'Armada - The Music Videos' is een must-have voor iedereen die dezelfde visie als Armada Music heeft.

 

 

 

Dash Berlin - United Destanations
Zodra het licht dimt en het volume omhoog gaat, wordt de dance scene wakker. Ongeacht hun nationaliteit of etniciteit, komen ze in grote getale tezamen. Allemaal voor dezelfde reden. Muziek is de bindende factor, een ongesproken taal die iedereen spreekt. Dash Berlin verwelkomt je tot de nachtelijke samenleving. Dash Berlin:”We zijn allemaal verbonden via geluid. De plek waar we dit vanavond vieren, is onze United Destination 2010.”
De Dash Berlin sound heeft zich tot diep in het hart van de dance scene genesteld en reikt ver in de wereld van de EDM. Het begon allemaal drie jaar terug, toen eerste single ‘Till The Sky Falls Down’ de mensen wakker schudde. Vandaag de dag is frontman Jeffrey Sutorius de trotse eigenaar van Aropa Records en kijkt terug op een paar zeer succesvolle releases, waaronder ‘Man On The Run’ en ‘Waiting’. Beide tracks zijn dit jaar genomineerd voor de International Dance Music Awards  en terug te vinden op het debuutalbum ‘The New Daylight’. Dash Berlin trapt 2010 af met zijn allereerste mix-compilatie, ‘United Destination 2010’.
Dash Berlin heeft ‘United Destination’ gemaakt met de gedachte in het achterhoofd dat ieder lid van de dance maatschappij één gezamenlijke passie heeft. Het is dat gevoel van samenzijn, van één zijn, dat dit album heeft gevormd. Gedreven door het geluid, gaan we allemaal naar één plek waar alles om de muziek draait: de United Destination. Met de Dash Berlin sound als gids worden de luisteraars vanaf de allereerste beat meegevoerd langs exclusieve tracks, nieuwe remixen en een divers geluid die uiteindelijk allemaal dezelfde bestemming hebben: ‘United Destination 2010’. 

 

Dash_Berlin_-_United_Destination1

Share/Save/Bookmark