Home Nieuws Releases Mystery Land 2009
Mystery Land 2009

Hoes_Mystery_Land_2009_CDOp zaterdag 29 augustus is het voormalig Floriade terrein volledig omgetoverd tot een toneel waar meer dan 150 dj's, live-acts en andere leuke bezigheden er voor zorgen dat vele duizenden bezoekers van Mystery Land 2009 uit hun dak gaan. Met haar 'Sweet Sixteen' presenteert Mystery Land die dag tevens haar nieuwste cd release; een weerspiegeling van het uitverkochte feest. Mystery Land is al zestien jaar lang toonaangevend en baanberekend in de Nederlandse dance scene en geeft met haar nieuwe cd duidelijk weer waarom dit festival dit jaar weer volledig is uitverkocht! De cd is gemixt aan de hand van de heetste tracks en remixen van dit moment en weerspiegeld het gevoel van dit betoverende festival. De beste minimal en tech-house, aanvullend met de meest vette electro-house platen; zorgen samen voor een geheel eigen 'Sweet Sixteen'. Zestien top hits van onder meer 'Michel Cleis', 'Housequake', 'Chuckie', 'Karotte', 'Sebastian Ingrosso' en vele anderen hoogstaande artiesten zijn aanwezig op deze cd. De opbouwende structuur en de meeslepende tracks halen het uiterst lekkere gevoel van Mystery Land volledig naar boven. Een niet te missen cd voor de liefhebber van een hoogstaande dance cd compilatie!

 

De officiële release van dit album vindt plaats tijdens Mystery Land en is op de dag zelf tevens verkrijgbaar bij twee Free Record Shop stands op het festival.

 

Daarnaast is de Mystery Land cd compilatie vanaf zaterdag 29 augustus exclusief te downloaden op www.dance-tunes.com. Daarna liggen de cd's in alle bekende winkels zoals de Free Record Shop, Fame, Media Markt, Music Store, van Leest en is tevens te bestellen op bol.com.

www.dance-tunes.com

CD1
Titel
1 Michel Cleis La Mezcla
2 Karotte All She Wants
3 Moony Dont Know Why
4 Bingo Players And Chocolate Puma Disco Electrique
5 Afrojack Maybe
6 Inpetto Mllky Way
7 Katherine A Yo
8 Housequake Shed My Skin
9 Francesco Diaz And Young Rebels Destination Sunshine
10 Axwell, Ingrosso, Angello & Laidback Luke Leave The World Behind
11 Steve Angello Isabel
12 Sander van Doorn Bliksem
13 De Boss On the run
14 Electrixx Tetris
15 Sebastian Ingrosso & Dirty South Meich
16 Silvio Ecomo And Chuckie Moombah

Share/Save/Bookmark