Home Nieuws Releases 538 Dance Smash - Lente editie
538 Dance Smash - Lente editie
538_Dance_Smash_2009-2_De lente editie van de 538 Dance Smash CD is nu verkrijgbaar! Deel twee van de enige echte dance compilatie van Nederland ligt nu in de winkels. Hij staat weer vol met de heetste en vetste dance tracks van dit moment. Met hits als 'Party People' van Ralvero, 'Riverside' van Sidney Samson, 'Play that Beat' van DJ Jean, 'Unprepared' van Marco V, 'Gone' van Lasgo, 'Lost' van Peter Gelderblom én de bonustrack 'Timewave Zero' van Ummet Ozcan behoort de CD weer tot één van de beste verzamelalbums van dit moment.

Wekelijks kiest de muziekredactie van Radio 538 de nieuwe 'Dance Smash'. De CD compilatie met daarop de allerbeste dance tracks van het moment is al jaren een van de bestverkochte verzamelalbums. 538 Dance Smash 2009 Vol. 02 is te koop bij de platenspeciaalzaak, warenhuis en te bestellen via internet.

Voor meer informatie: www.538dancesmash.nl

Radio 538 is Top 40-muziek, de beste hits, Dance, R&B en natuurlijk de populaire deejays Edwin Evers, Jeroen Nieuwenhuize, Lindo Duvall, Tiësto, Tim Klijn, Dennis Ruyer en Barry Paf. Kijk voor meer informatie radio538.nl en radio538.info.
Share/Save/Bookmark