Home Nieuws Releases Cosmic Gate - Sign Of The Times
Cosmic Gate - Sign Of The Times

cosmic_gate_-_sign_of_the_times_packshot_-_low_resCosmic Gate brengt vierde artiestenalbum uit

Na de successingle van afgelopen jaar, Body Of Conflict, keren trance pioniers Cosmic Gate terug naar Black Hole Recordings en brengen hun vierde artiestenalbum uit getiteld Sign Of The Times. Binnen het immer veranderende muzieklandschap waarin Cosmic Gate constant evolueert, presenteren deze zwaargewichten dertien tracks waarbij "vooruitstrevend" en "innovatief" hoog in het vaandel staat. Dit gloednieuwe album is zowel fysiek als digitaal vanaf 23 maart 2009 landelijk verkrijgbaar.

 

 

 

Cosmic Gate en hun muzikale creaties beïnvloedden en inspireerden het afgelopen decennium de mondiale dansvloeren. Dit nieuwe album is een goede indicatie van hoe de mannen constant de grens van de hedendaagse muziek opzoeken met hun uitgekiende mix van trance en progressive, gecombineerd met strakke productionele skills en hun onderscheidende Cosmic Gate geluid.

Sign Of The Times bevat het grootse Body of Conflict plus twaalf hagelnieuwe, nog niet eerder uitgebrachte nummers, veelal op zang gebaseerde songs. Ook de bron van nieuw talent blijkt nog lang niet uitgeput; Cosmic Gate heeft met een variëteit aan singer-songwriters uit verschillende genres samengewerkt, die allen een substantiële bijdrage hebben geleverd aan de gevarieerde sound op dit alweer vierde Cosmic Gate album.

Cosmic Gate over Sign Of The Times:
"Het was ons persoonlijke doel een album te creëren die het goed doet op zowel de dansvloer als in het comfort van je eigen huis, als je simpelweg muziek wil luisteren en wil genieten. We hebben met veel nieuwe en onbekende singer-songwriters gewerkt die geïnspireerd zijn door onze muziek, en die op hun beurt weer het beste in ons naar boven brachten. Deze vlotte samenwerkingen gaven de mogelijkheid om onze breedste muzikale visie ooit te laten horen op sinds ons eerste album, variërend van rustige melodieën tot energieke clubtracks waar we bekend om staan.

"We denken dat onze vooruitgang als producers en DJ's naar voren komt in deze twaalf nieuwe nummers en hopen dat de fans onze muzikale ontwikkelingen sinds "Earth Mover" volgen, en daarin de ‘tekenen van de tijd' herkennen."

De vierde mijlpaal van Cosmic Gate presenteert een perfecte en grensverleggende mix van vocale en instrumentale nummers. Met een ramvolle touragenda het komend jaar en een nieuwe geluid volgt het Duitse duo meer dan eens de ingeslagen weg, met als doel meer clubbers te winnen voor hun vooruitstrevende prog-trance geluid.

Check Cosmic Gate - Sign Of The Times hier: http://www.myebook.com/ebook_viewer.php?ebookId=4190&page=undefined

www.blackholerecordings.com | www.cosmic-gate.dewww.myspace.com/cosmicgate
Share/Save/Bookmark