Home Nieuws Releases Cosmic Gate - Not Enough Time
Cosmic Gate - Not Enough Time
cosmicgate-presspics-2009-03_-_low_res

Cosmic Gate brengt langverwachte nieuwe single uit

Het Duitse duo Cosmic Gate maakt haar langverwachte terugkomst met de release van hun eerste single in 2009, "Not Enough Time", afkomstig van het dertien tracks tellende gloednieuwe artiestenalbum "Sign Of The Times". De single kan gezien worden als een smakelijk voorproefje van wat de globale tranceliefhebber te wachten staat, als eind maart 2009 het nieuwe Cosmic Gate's album wereldwijd zal worden uitgebracht.

 

De Cosmic Gate leden Stefan Bossems en Claus Terhoeven zijn al jaren achtereen verantwoordelijk voor het produceren van de meest vooruitstrevende producties, en het eigenhandig beïnvloeden van het danslandschap in het afgelopen decennium. Een aaneenschakeling van dansvloer hits werd afgeleverd door de Duitse grootmeesters, wat in 1999 begon met de debuut single "Mental Atmosphere" en via releases als o.a. "The Drums", "Exploration Of Space", de instant klassieker "Fire Wire", "I Feel Wonderful" tot aan dé Cosmic Gate hit van 2008, "Body of Conflict", een imponerende reeks achterliet.

Not Enough Time bevat de gevoelige vocale ondersteuning van Emma Hewitt, bekend van Chris Lake's recente electro hit "Carry me Away". Op Not Enough Time vult Emma Hewitt's sensitieve vocalen de dramatische bas, de opzwepende breaks en euforische melodielijnen perfect aan. Trance-man van het moment Sied van Riel leverde een oorverblindende remix af, evenals de Schotse producer - de door Tiësto tot "Producer of 2008" bekroonde - Andy Duguid, om het pakket meer dan compleet te maken.

De single kan al rekenen op support van niet de minsten; Tiësto, Armin van Buuren, Paul van Dijk, Judge Jules en Markus Schulz voegden Not Enough Time reeds toe aan hun radioshow playlists en DJ sets in de afgelopen paar weken.

Not Enough Time is vanaf heden digitaal te krijgen op de download shop van Black Hole Recordings (klik hier), wereldwijde download portals zoals o.a. Beatport (klik hier), en als single in de betere muziekwinkels.

www.blackholerecordings.com | www.cosmic-gate.de | www.myspace.com/cosmicgate

 

Share/Save/Bookmark