Home Nieuws Releases Sneakerz compiled by Oliver Twizt & Youri Donatz
Sneakerz compiled by Oliver Twizt & Youri Donatz

sneakerzcd08coverDe fonkelnieuwe Sneakerz CD compilatie ligt in de winkels! Deze keer samengesteld en gemixt door Oliver Twizt & Youri Donatz, en voorzien van vette vocalen door Mo MC. Met tracks en remixen van de heren zelf, maar ook van o.a. de Bingo Players, Fedde le Grand, David Guetta en Sidney Samson. Een muzikale remedie tegen de winter blues!

Sneakerz CD

De nieuwste Sneakerz schijf staat vol met House, Club, Tech en Minimal. De stevigere house platen komen aan bod. Oliver Twizt: "Ik vind het belangrijk om waardering te tonen aan andere upcoming artiesten. Bingo Players en Joeysuki & Apster bijvoorbeeld, zij hebben een perfecte draai gegeven aan mijn platen, dus heb ik ervoor gekozen hun remixen voor deze mix te gebruiken." Ook Olivers eigen producties 'Finally' (met Bart B More) en 'Underground' (met MC Roga) mochten niet ontbreken op de schijf. "Deze twee platen zijn een groot succes in de clubs; ik wilde deze kans gebruiken om ze aan een groter publiek te laten horen." Twee andere tracks die met name voor Oliver Twizt van betekenis zijn, zijn 'Pillar Fight' van Krystoph & Nyra, en 'Lost in Acid' van David Tort. "Deze platen hebben de echte underground vibe waar ik zelf erg van houd en door geïnspireerd word als ik aan het produceren ben."

 

Youri Donatz: "We mochten er alles opzetten wat we maar wilden; Sneakerz MUZIK gaf ons enorm veel vrijheid, iets wat je maar zelden tegenkomt. Een aantal van de gekozen tracks komen van mijn label Colorswork Records. Talenten als Robbie Taylor, Rene Kuppens en Phonic Funk support ik graag. Daarnaast staan er veel platen op die ik op dit moment draai, van o.a. Fedde le Grand, Bjorn Wolf & Johnstar, David Guetta en Joachim Garraud." Meer info over de cd is te vinden op: www.sneakerzmuzik.nl.

 

Meer Oliver Twizt, Youri Donatz & Mo MC

Oliver Twizts nieuwe single 'You're Not Alone' is net uit en de opvolger van 'Underground' (samen met MC Roga) komt er aan, onder de naam: 'Mine'. Met het alter ego 'Dudley Zoo' gaan Oliver en Roga zich richten op vocal tracks. Verder staan er samenwerkingen met o.a. Genetik & Gio Martinez, Bassjackers en Melvin Reese op stapel, evenals remixen voor o.a. Mona Lisa (Dancin') en Lucien Foort. Voor meer informatie zie: www.oliver-twizt.com. Naast draaien in binnen- en buitenland, remixen maken en eigen platen uitbrengen op Sneakerz MUZIK en Colorswork, zou Youri Donatz zich in de toekomst ook met radio maken willen gaan bezighouden. Er kan dit jaar veel verwacht worden van zijn samenwerking met Franky Rizardo (bekend van de clubhit 'Flute Test'). Onlangs maakten ze twee tracks samen, waaronder 'Wanna Be'. Leuk detail: de vocalen op deze plaat (nummer 8 op de nieuwe Sneakerz cd) zijn ingesproken door Youri zelf! Donatz staat tevens op de grootste promotie CD die Nederland kent: De Buma Cultuur Dutch Dance Compilatie 2009. Check: www.youridonatz.com. Mo MC staat bekend om zijn 'hands in the air mc-ing'; afgelopen jaar betekende de doorbraak voor deze MC, die met zijn enthousiaste lyrics het club- en festivalpubliek in heel Nederland en daarbuiten opzweept. Meer informatie: www.mo-mc.com.

 

Sneakerz CD Promotion Tour

Om de release van de nieuwe cd te vieren treedt het trio Youri Donatz, Oliver Twizt en Mo MC deze en volgende maand op bij zo'n 20 verschillende feesten door het land (dit zijn echter geen Sneakerz feesten), waar ook gesigneerde exemplaren van de nieuwste compilatie te winnen zijn. Voor data, locaties, kaartverkoop en meer info zie: www.sneakerz.nl/promotour.

Sneakerz MUZIK

Sneakerz MUZIK is het platenlabel waarop upcoming producers en gevestigde househelden, hun nieuwe werk ten gehore brengen. Voor meer informatie over Sneakerz MUZIK producties én de bijbehorende events die regelmatig in verschillende clubs plaatsvinden, zie: www.sneakerzmuzik.nl. De cd 'Sneakerz, compiled & mixed by Oliver Twizt & Youri Donatz' is verkrijgbaar bij de Sneakerz webshop, Free Record Shop, Bol.com, Music Store en de betere cd winkels.

 

Tracklist 'Sneakerz: compiled & mixed by Oliver Twizt & Youri Donatz, hosted by Mo MC'

01. DJ Jeroenski - Waaaaaah (Youri Donatz Sneakerz Intro) with Cream & White and Youri Donatz ft. Chappell - A Spiritual Thing (Acapella)
02. Rene Kuppens & D-Jaz - My Dream Is Awesome (Original Mix)
03. Robbie Taylor - The Guide (Original Mix) with Phonic Funk Ft. An-Tonic - The Fountain (Acapella)
04. Mark Mysterio ft. Chris Willis - Roll With It (Bjorn Wolf en Johnstar Remix)
05. Will.I.am ft. Snoop Dogg - The Donque Song (Fedde Le Grand dub mix)
06. Youri Donatz - Hussel Flavour (Original Mix) with Youri Donatz - Baseball Philosopher (Acapella)
07. Youri Donatz - Pleasant Experience (Original Mix)
08. Donatz & Rizardo feat. MC Dan Stezo - Wanna Be
09. Joachim Garraud - Are U Ready (Bingo Players Remix)
10. Men Eat Dj's - Spin Them Tracks (Youri Donatz Remix)
11. Youri Donatz - Yes, We Can!
12. Randy Santino - Phantom Love (Franky Rizardo Remix)
13. Oliver Twizt - You're Not Alone (Bingo Payers remix)
14. David Guetta ft. Chris Willis and Steve Angello, Sebastian Ingrosso - Every Time We Touch (Inpetto Remix)
15. Sidney Samson - Riverside
16. Krystoph & Nyra - Pillar Fight
17. David Tort - Acid (Ausfahrt mix)
18. Oliver Twizt & MC Roga - Underground (Original mix) with Kristine W. - Feel What You Want (Acapella)
19. Bart B More & Oliver Twizt - Finally (Original mix)
20. Oliver Twizt - Dub The Pop (Joeysuki & Apster Remix)
21. Bassjackers & Apster - Klambu (Original Mix)
22. Sil - Windows (Oliver Twizt's Undeground Dub)

 

Share/Save/Bookmark