Home Nieuws Releases DEFQON.1 FESTIVAL 2008 DVD
DEFQON.1 FESTIVAL 2008 DVD
DEFQON.1 FESTIVAL 2008 DVD De DVD registratie van het Defqon.1 Festival van 14 juni jl. - dat plaatsvond op het Almeerderstrand, georganiseerd door Q-dance-  is inmiddels klaar en ligt vanaf deze week in de winkel. Het uitverkochte spektakel was het grootste outdoor event waar alle hardere stijlen van de dance aan bod kwamen. De Defqon.1 Festival 2008 DVD is een meesterwerk geworden, waar de liefhebber zijn hart bij kan ophalen. De ongekende sfeer en geweldige decoratie komen ruimschoots aan bod. Prachtige beelden en ultieme sfeerbeleving maken deze DVD tot een must have.

De highlights van Blue en Red worden aangevuld met interviews door Tygo Gernandt die de festivalgangers eens even goed aan de tand voelt. Naast dit alles staat er nog veel meer exclusief materiaal op deze keiharde DVD.

 

Maar dat is nog niet alles. Naast de DVD zit in deze verbluffend mooie verpakking ook nog een exclusieve cd mix van Luna & Deepack. Deze mix bevat de beste en hardste tracks van dit moment en is alleen verkrijgbaar bij deze Defqon.1 digipack. De Defqon.1 DVD overtreft alle verwachtingen. De beste momenten van alle stages samen met die keiharde sound die Defqon.1 zo speciaal maakt, komen zo je huiskamer in geknald.

De DVD Defqon. 1 Fesitval 2008 is vanaf 22 augustus verkrijgbaar bij onder andere Free Record Shop, Bol.com, Music Store, Media Markt en Van Leest.

Tracklisting bonus cd, mixed and compiled by Deepack & Luna:

1 Coone - Express Yourself
2 Luna ft. Crypsus - Choices
3 Showtek - BLACK Anthem 2008
4 D'stylerz - Freak
5 Lune Meets Trilok & Chiren - Street Knowledge (2008 Mix)
6 Hyperdrive - The Punishment
7 Zatox vs Activator -Don't Stop
8 DHHD - Funky Shit
9 Hardstyle Masterz ft. Max Enforcer - Light Of The Dark (The Black Out Mix)
10 Frequencers - Tomorrow and Beyond
11 Josz & Wesz - Housemuzik
12 Luna & Deepack - Biological Insanity (DefQon.1 Anthem 2008)
13 Evil Activities - Nobody Said It Was Easy
14 G-town Madness vs dj The Viper - Here It Comes
15 Tommyknocker vs Sunbeam - Twisted World (Viper Mash Up Remix)
16 Neophyte vs. The Player - Still Nr 1

 

 

Share/Save/Bookmark