Home Nieuws Releases Mystery Land cd compilatie 2008
Mystery Land cd compilatie 2008

Mystery land 2008 CD CoverNEDERLANDS GROOTSTE FESTIVAL MYSTERY LAND OP CD

Het grootste en oudste festival van Nederland viert dit jaar op 23 augustus haar jubileum en zorgt naast een niet te overtreffen line-up tijdens een in de puntjes verzorgt festival, ook voor de release van de nieuwe Mystery Land cd compilatie. Al 15 jaar lang is Mystery Land toonaangevend en baanberekend in de Nederlandse dance scene. De nieuwe Mystery Land 2008 cd laat dan ook zien waarom dit festival al zolang geliefd is.

 

De cd Mystery Land 2008 is gevuld met de meest favoriete tracks en remixes van dit moment en geeft een perfect tijdsbeeld van dit fenomenale festival. De beste electro-house, gecombineerd met de beste minimal en tech-house maken deze cd tot een meesterwerk; waar menig festival jaloers op mag zijn. Met "Eric Prydz", "Underworld", "Erick E" en "Sander van Doorn", om slechts een paar van de grootheden te noemen, weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Een absolute wanna have voor de bezoeker van Mystery land en een niet te missen cd voor de liefhebber van kwaliteitsmuziek.

De officiële release van dit album vindt plaats tijdens Mystery Land en is op de dag zelf tevens verkrijgbaar bij de Free Record Shop stand op het festival. Daarnaast is het album vanaf 23 augustus exclusief te downloaden op Dance-Tunes.com

Vanaf 28 augustus liggen de cd's in alle bekende winkels zoals de Free Record Shop, Media Markt, Music Store, van Leest en op Bol.com.

www.dance-tunes.com

 

Share/Save/Bookmark