Home Nieuws Releases Black 2008
Black 2008
ImageKeihard en genadeloos, dat is de nieuwe BLACK cd compilatie. De release van dit album vindt plaats op zaterdag 12 juli tijdens het snoeiharde, gelijknamige evenement, die de Amsterdam Arena zwart zal kleuren. Het evenement BLACK is een show die de hersenen laat kraken, van de registratie op deze dubbelaar is hetzelfde te verwachten. De artiesten van BLACK hebben ieder een aantal van hun favoriete platen aangeleverd, die samen gemixt zijn tot deze dubbel cd. Na de release op het evenement is de cd compilatie ook in alle muziekwinkels verkrijgbaar. Keihard en genadeloos, dat is de nieuwe BLACK cd compilatie. De release van dit album vindt plaats op zaterdag 12 juli tijdens het snoeiharde, gelijknamige evenement, die de Amsterdam Arena zwart zal kleuren. Het evenement BLACK is een show die de hersenen laat kraken, van de registratie op deze dubbelaar is hetzelfde te verwachten. De artiesten van BLACK hebben ieder een aantal van hun favoriete platen aangeleverd, die samen gemixt zijn tot deze dubbel cd. Na de release op het evenement is de cd compilatie ook in alle muziekwinkels verkrijgbaar.


Een fantastische opbouw verdeeld over twee cd's, die op cd1 aftrapt met de beste platen van ‘Marcel Woods' en ‘Fausto' en je direct meenemen naar het rijk van BLACK. Vervolgens geven de speciaal geselecteerde platen van ‘The Prophet' en ‘Showtek' flink gas, die moeiteloos overgenomen worden door de favoriete platen van ‘Donkey Rollers', ‘Headhunterz' en ‘Technoboy'. Samen maken zij de eerste cd tot de crème de la crème van hardtrance tot hardstyle.

BLACK zou BLACK niet zijn als we niet nog een stapje harder en verder zouden gaan. Cd2 komt met onvervalste early-rave en hardcore zoals liefhebbers het willen horen. "Black In Time" neemt je mee terug naar de basis. De beste classics laten horen waar het allemaal mee begon. Deze ode aan de pioniers van toen wordt opgevolgd door de helden van dit moment. ‘Black Identity', ‘Evil Activities' en ‘Noize Suppressor' zorgen voor een bikkelhard slotakkoord. BLACK gaat daar waar niemand anders durft te gaan. Verder, harder, beter, BLACK!

De cd is tijdens het evenement verkrijgbaar bij de Free Record Shop stand in de Amsterdam Arena. Vanaf vrijdag 11 juli is het album al exclusief te downloaden op Dance-Tunes.com. Daarna liggen de cd's in alle bekende winkels, zoals de Free Record Shop, van Leest, Music Store, Fame, Media Markt, Bol.com en alle tankstations.

Share/Save/Bookmark