Home Nieuws Releases Hardcore 4 Life
Hardcore 4 Life
Image"Hardcore 4 Life", een uitdrukking die veel hardcore-liefhebbers gebruiken om hun liefde voor hun favoriete genre te uiten. Tevens is het ook de titel van het zeer populaire b2s event wat sinds 2001 gehouden wordt en prijkt het als perfecte titel op de CD-compilatie met niets anders dan de beste, nieuwste, rauwste en meest energieke hardcore-tracks, gemixt door de elite van nationale en internationale hardcore artiesten zoals Paul Elstak en The Viper. "Hardcore 4 Life - Mixed by Nosferatu & The Meccano Twins"

"Hardcore 4 Life", een uitdrukking die veel hardcore-liefhebbers gebruiken om hun liefde voor hun favoriete genre te uiten. Tevens is het ook de titel van het zeer populaire b2s event wat sinds 2001 gehouden wordt en prijkt het als perfecte titel op de CD-compilatie met niets anders dan de beste, nieuwste, rauwste en meest energieke hardcore-tracks, gemixt door de elite van nationale en internationale hardcore artiesten zoals Paul Elstak en The Viper.
Voor deze nieuwe editie hebben Nosferatu en the Mecanno Twins de taak op zich genomen om een uitmuntend staaltje verwoestend geluid af te leveren. Nosferatu vult de eerste disc van deze dubbellaar met een uitgebreide verzameling van hoge kwaliteit mainstream tracks, zoals Mad Dog's ‘Nasty', DJ Neophyte & Tha Playah's ‘Still Number One' en Tommyknockers trashed remix van ‘Payback', maar ook het wat ruigere werk komt aan bod met tracks als ‘No Prada' van Day-Mar en ‘Hij Loopt Rondjes' van Noisekick.

Als dit jou laat verlangen naar meer, zijn de Italiaanse Meccano Twins blij om disc twee aan je voor te schotelen. Al is ‘blij' niet echt het woord wat hun 20 tracks lange aanval op je speakers het best omschrijft; The Meccano Twins putten uit de rauwere platen van de hardcore en testen hoeveel industriële tracks als bijvoorbeeld‘The Rosy-Lipped Batfisch' van Enzyme X, ‘8 Bit Racket' van Broken Rules en hun eigen ‘Tendrils Of Agony' jij kan hebben. Hiernaast vergeten ze ook niet om mainstream als ‘Enemy' van Na-Goyah, Tha Playah's remix van Headbanger's ‘In Your Head' en ‘Strangle And Multilate' van Angerfist aan hun set toe te voegen voor een afwisselend eindresultaat.

Het is moeilijk om de juiste woorden te vinden die deze compilatie eer aandoen en de ervaring kunnen omschrijven die je ondergaat als je één van deze cd's in je cd-speler stopt! Zowel Nosferatu als de Meccano Twins brengen jou het beste van het beste met twee naadloze mixen die in totaal 35 hardcore knallers bevatten. Omschrijf jij jezelf als ‘Hardcore 4 Life', zorg er dan zeker voor dat je deze toevoegt aan jouw collectie!


Algemene informatie:

Titel: Hardcore 4 Life
Formaat: 2CD
Stijlen: Hardcore
Release datum: 7 juli 2008
Internet: www.midtownshop.nl / www.b2s.nl


Share/Save/Bookmark