Home Nieuws Releases Sensation 2008 Amsterdam
Sensation 2008 Amsterdam
ImageDé electro/house compilatie van deze zomer komt nu eens niet van Ibiza, maar uit eigen land: Sensation 2008 Amsterdam. De release van dit album vindt plaats op zaterdag 5 juli op het fantastische, gelijknamige evenement in de Amsterdam Arena. Na het evenement is de cd compilatie in alle muziekwinkels verkrijgbaar. Het album is verdeeld over twee cd's, beiden voorzien van de 20 beste dance platen van dit moment die de sfeer van het evenement exact weergeven. 's WERELDS GROOTSTE DANCE EVENEMENT SENSATION OP CD

Dé  electro/house compilatie van deze zomer komt nu eens niet van Ibiza, maar uit eigen land: Sensation 2008 Amsterdam. De release van dit album vindt plaats op zaterdag 5 juli op het fantastische, gelijknamige evenement in de Amsterdam Arena. Na het evenement is de cd compilatie in alle muziekwinkels verkrijgbaar. Het album is verdeeld over twee cd's, beiden voorzien van de 20 beste dance platen van dit moment die de sfeer van het evenement exact weergeven.

Sensation is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een internationaal evenement, dat in verschillende wereldsteden wordt georganiseerd. Zaterdag 5 juli start de jaarlijkse kick-off vanuit haar thuisbasis: De Amsterdam Arena, met de nieuwe "Ocean of White" show; die vervolgens de hele wereld over zal gaan. Tegelijkertijd is dus ook het nieuwe Sensation album klaar om de wereld over te gaan.

Verdeeld over twee cd's geeft het ‘Sensation 2008 Amsterdam' album perfect  de sound weer die wereldwijd al heel wat electro/house harten sneller heeft doen kloppen. Klassiekers, hitmateriaal en vele nieuwe releases maken dit album tot de perfecte mix. Werkelijk alles is uit de kast getrokken om met deze editie de voorgangers te doen overtreffen. De heetste remixen en beste tracks van onder andere ‘Tocadisco', ‘Eric Prydz', ‘Laidback Luke' en ‘Mark Knight and Funkagenda' worden op onnavolgbare wijze aan elkaar gemixt tot twee heerlijke cd's.

De cd is tijdens het evenement verkrijgbaar bij de Free Record Shop stand in de Amsterdam Arena. Vanaf vrijdag 4 juli is het album al exclusief te downloaden op Dance-Tunes.com. Daarna liggen de cd's in alle bekende winkels, zoals de Free Record Shop, Van Leest, Music Store, Fame, Media Markt, Bol.com en alle tankstations.Share/Save/Bookmark