Home Nieuws Releases 50 DJ's In A Box
50 DJ's In A Box
ImageEMI Music presenteert vanaf 30 mei 2008 een gloednieuw CD concept: 50 DJ's In A Box. Drie afzonderlijke CD's gestoken in een schitterende slipcase waarbij de titel natuurlijk al de inhoud verraad; vijftig toonaangevende en wereldwijd bekende DJ's presenteren vijftig tracks, verdeeld over drie CD's. EMI MUSIC LANCEERT NIEUW CD CONCEPT


EMI Music presenteert vanaf 30 mei 2008 een gloednieuw CD concept: 50 DJ's In A Box. Drie afzonderlijke CD's gestoken in een schitterende slipcase waarbij de titel natuurlijk al de inhoud verraad; vijftig toonaangevende en wereldwijd bekende DJ's presenteren vijftig tracks, verdeeld over drie CD's.De opmars van het alsmaar groeiende fenomeen "DJ" is niet meer te stuiten en anno 2008 lijkt het "DJ zijn" groter en populairder dan ooit. Een uitstekend voorbeeld is de jaarlijkse DJ Top 100 lijst die het gezaghebbende Engelse magazine DJ Mag elk jaar uitlooft; een lijst die ieder jaar weer de gemoederen bij de globale DJ bevolking bezig houdt en waar door sommigen zelfs alle mogelijke middelen worden aangewend om in de lijst der lijsten te kunnen verschijnen, tot valse stemmen en omkopingen toe. In een paar jaar tijd is deze lijst uitgegroeid tot een almanak voor promotors en organisaties, en met de samenstelling van diverse line ups voor grootschalige evenementen en festivals wordt dan ook steevast deze lijst geraadpleegd. 


De dagen dat een DJ een veredelde plaatjesdraaier was in een donker hoekje van een discotheek, die na afloop van zijn of haar (meestal zes uur durende) set en na ontvangst van een "symbolisch" bedrag een bezem in de handen kreeg om de dansvloer aan te vegen, lijken al lichtjaren achter ons te liggen. Een toonaangevende DJ in de huidige scene is een held en role model voor vele aspirant DJ's en gewillige groupies, die met de juiste platen en uitgekiende marketing strategieën een ware popster status kunnen bereiken. Vijf sterren hotels, privé-jets, limousines en het leven-in-de-spotlights zijn meer regel dan uitzondering, waarbij die gewraakte bezem goed opgeborgen in de kast achter slot en grendel staat.


EMI Music heeft zich ook laten inspireren door deze DJ Mag Top 100 en hiervan de grootste DJ toppers en daarnaast snel rijzende DJ talenten geselecteerd, die ook nog eens op productioneel vlak hun mannetje staan en zich muzikaal al ruimschoots bewezen hebben. Internationale namen als Armin van Buuren, Fedde Le Grand, Tiësto, David Guetta, Paul van Dyk, Roger Sanchez, Deadmau5 en vele andere klinkende namen staan zij aan zij met snel aanstormende jocks als bijvoorbeeld Chuckie, Ronald van Gelderen, Jochen Miller en ex UK top 10 artiesten Lock 'n Load. Een geweldig 3 CD tellend overzicht van de huidige DJ wereldtop!           


Algemene informatie:


Artiest - titel: 50 DJ's In A Box
Configuratie: 3CD
Cat. no.: 50999 2089792 5
Release datum: 30 mei 2008
Internet: www.emimusic.nl


Share/Save/Bookmark