Home Nieuws Releases Jeroenski - Latin House Sessions2
Jeroenski - Latin House Sessions2
ImageAfgelopen winter wist dj/producer Jeroenski de Latin liefhebbers warm te houden met de eerste editie van Latin House Sessions. Nu het zomerse weer haar intrede heeft gedaan zijn nieuwe tropische beats meer dan welkom. Hoogste tijd dus voor Latin House Sessions 2. De cd is vanaf nu verkrijgbaar bij o.a. Free Record Shop, Music Store, Mediamarkt, Van Leest en Bol.com. Zomerklaar met Jeroenski's Latin House Sessions 2

Afgelopen winter wist dj/producer Jeroenski de Latin liefhebbers warm te houden met de eerste editie van Latin House Sessions. Nu het zomerse weer haar intrede heeft gedaan zijn nieuwe tropische beats meer dan welkom. Hoogste tijd dus voor Latin House Sessions 2. De cd is vanaf nu verkrijgbaar bij o.a. Free Record Shop, Music Store, Mediamarkt, Van Leest en Bol.com.

Voor deze tweede Latin House Sessions (Digidance) wist Jeroenski feilloos de lekkerste Latin house tracks te verzamelen en samen te vatten in een opzwepende mix. Recente charthit '75 Brazil Street' van Nicola Fasano vs. Pat-Rich mocht niet ontbreken, evenals de zomerhit in wording 'Cré Sabe 2008' - Carlos Silva ft. Nelson Freitas & Q-Plus. Ook 'So High', geproduceerd door upcoming talent Lucky Charmes en Tony Verdult heeft een welverdiende plaats veroverd in de final mix. Daarnaast tevens werk van de producers Till West & Eddy Thoneick en Antoine Clamaran. 

Naast twee van Jeroenski's eigen producties ('The One Eskalation' een mash-up met DJ Antoine & Mad Mark en 'Work Dat' met Soul Conspiracy), is er op deze zomerse schijf ruimte voor een andere grote Latin held, Gregor Salto: 'Mexer' (Sidney Samson remix). Deze track vormt een waardige afsluiting. Latin House Sessions 2 is de perfecte cd om de heupen op los te dansen tijdens poolparty's en cocktailfeesten, of voor in de auto onderweg naar het strand.

Jeroenski

Jeroenski, bekend van zijn dj sets op onder andere de populaire Latin Village Festivals, Salsa Lounge, Housequake en Dance Valley, boekte het afgelopen jaar ook aardig wat succes met zijn producties. Met 'Back Once Again' bleek Jeroenski een regelrechte floorfiller én charthit in handen te hebben en onlangs behaalde hij samen met Greg & Roog de felbegeerde Grand Slam titel met een gepimpte versie van 'Your Mind Is Twisted'. Jeroenski wordt vertegenwoordigd door Beyond Bookings. Voor meer informatie zie: www.djjeroenski.com.
 

Tracklist Latin House Sessions 2:

1.               Intro
2.               Carlos Silva ft. Nelson Freitas & Q-Plus - Cré Sabe 2008 (Knee Deep Club Mix)
3.               Hardsoul - Nothing Better Than Your Lovin
4.               RC Groove - Too Much For Me (Samir Maslo Remix)
5.               Dani L. Mebius & Praia Del Sol ft. Leony - Private Pool Project 1.1
6.               Nicola Fasano vs. Pat-Rich - 75 Brasil Street
7.               DJ Nick - Mundo
8.               Enrico Da Rosa - Mosquito Malditos
9.               Prok & Fitch - Outro Lugar
10.            Veron - La Cabana
11.            SIlvano Da Silva - Shouts From Jamonay (DUB)
12.            Till West & Eddie Thoneick - Hi-N-Bye
13.            DJ Jeroenski vs. DJ Antoine & Mad Mark - The One Eskalation (Mash Up)
14.            DJ Jeroenski & Soul Conspiracy - Work Dat
15.            Lucky Charmes & Tony Verdult - So High
16.            Antoine Clamaran - Get Down
17.            Gregor Salto - Mexer (Sidney Samson Remix)

Share/Save/Bookmark