Home Nieuws Releases In Qontrol 2008 – The last City On Earth
In Qontrol 2008 – The last City On Earth
ImageDe cd compilatie "In Qontrol 2008 - The last City On Earth" ligt in alle muziekwinkels. De cd compilatie is een blauwdruk van het evenement In Qontrol - The Last City On Earth, dat staat voor een muzikaal metropool van de hardere stijlen binnen de dance, die op dezelfde dag verrijst in de hoofdstedelijke Rai. De cd compilatie is verdeeld over twee cd's, elk voorzien van twee mixen van een van de headliner dj's van de vier districten van "The Last City On Earth". CD IN QONTROL DOET GRONDVESTEN TRILLEN MET VIER SNOEIHARDE MIXEN

Zaterdag 19 april ligt de cd compilatie "In Qontrol 2008 - The last City On Earth" in alle muziekwinkels. De cd compilatie is een blauwdruk van het evenement In Qontrol - The Last City On Earth, dat staat voor een muzikaal metropool van de hardere stijlen binnen de dance, die op dezelfde dag verrijst in de hoofdstedelijke Rai. De cd compilatie is verdeeld over twee cd's, elk voorzien van twee mixen van een van de headliner dj's van de vier districten van "The Last City On Earth".

Zaterdag 19 april ligt de cd compilatie "In Qontrol 2008 - The last City On Earth" in alle muziekwinkels. De cd compilatie is een blauwdruk van het evenement In Qontrol - The Last City On Earth, dat staat voor een muzikaal metropool van de hardere stijlen binnen de dance, die op dezelfde dag verrijst in de hoofdstedelijke Rai. De cd compilatie is verdeeld over twee cd's, elk voorzien van twee mixen van een van de headliner dj's van de vier districten van "The Last City On Earth".

CD1 Headquarters - Harder Styles -Brennan Heart
Het eerste schijfje van de snoeiharde dubbel cd vertegenwoordigt ‘Headquarters' (main stage) van In Qontrol en is door niemand minder dan de dj/producer Brennan Heart gemixt. Brennan Heart is als producer al heel lang actief en zijn stevige hardstyle producties brengt hij uit bij het toonaangevende label Scantraxx. Als dj hoort hij bij de nieuwe lichting van harder styles artiesten. Op het podium is hij een entertainer waarbij het publiek aan zijn voeten ligt. Zijn mix voor de cd is een selectie van de beste harder styles-platen van dit moment, waaronder zijn eigen "Fait In Your dj", "Revival X" en "Memento", natuurlijk gemixt op de enige echte Brennan Heart manier.

CD1 Evolution Sector - Hardstyle - -A-Lusion
De tweede mix op cd 1 is van A-Lusion en vertegenwoordigt de ‘Evolution Sector' van In Qontrol waar hardstyle het uitgangspunt is. A-Lusion is qua producties al geruime tijd bezig en heeft verschillende ‘floorfillers' uitgebracht op diverse labels. Evenals collega Brennan Heart is hij vaste producer van het label Scantraxx, waar zijn laatste platen "Veritas", "In Trouble", "Voodoo" en "Guidelinez" zijn uitgekomen. Zijn unieke eigen stijl ligt meer aan de melodieuze kant van de hardstyle en vooral geliefd is bij de vrouwelijke fans. Als dj is hij een groeiend talent dat meer en meer als headliner wordt geprogrammeerd. Zijn mix voor de In Qontrol cd is ondermeer gevuld met zijn eerder genoemde releases, aangevuld met de beste platen uit zijn dj set van In Qontrol..CD2 The Undergrounds - Early Rave -  Chosen Few
Voor de derde mix ‘The Undergrounds' is gekozen voor iemand die al sinds jaar en dag hardcore uitademt: Chosen Few. Al vanaf 1994 is hij bekend van onder andere zijn optredens tijdens Thunderdome, zijn early rave en early hardcore sound en niet te vergeten zijn wereldbekende Hardcore hit "Name Of The DJ". Chosen Few heeft zijn mix samengesteld uit de beste early hardcore en early rave platen in zijn collectie, waaronder zijn "Name Of The DJ", de klassieker van 3 Steps Ahead "Drop It" en de Neophyte hits "Execute" en "Braincracking". Chosen Few heeft al een geruime tijd geen mix cd meer uitgebracht, dus de mix voor het In Qontrol album is absoluut een ‘must have' voor de diehard fans.

CD2 Sin City - Hardcore - Nosferatu
De derde mix vertegenwoordigd Sin City van In Qontrol, gemixt door een van de grootste hardcore helden van deze tijd: Nosferatu. Nosferatu staat bekend om zijn grote hits binnen de hardcore scene, die hij uitbrengt bij het bekende label Enzyme Records. Zijn industriële sound blies hardcore weer nieuw leven in. Als DJ is Nosferatu een echte liefhebber van het publiek en weet hij hoe hij de zalen gevuld krijgt. Zijn mix voor de cd is een vertaling van zijn dj sets die hij hedendaags ten gehore brengt. Ook op deze mix cd zijn zowel eigen producties als producties van collega producers te vinden.

De cd is tijdens In Qontrol verkrijgbaar bij de Free Record Shop stand.
Vanaf 03:00 uur zijn Brennan Heart en A-Lusion en vanaf 03:30 uur Nosferatu en Chosen Few aanwezig voor een exclusieve signeersessie.

Vanaf zaterdag 19 april is de In Qontrol - The Last City On Earth compilatie al exclusief te downloaden op Dance-Tunes.com. Daarna liggen de CD's in alle bekende winkels zoals de Free Record Shop, Media Markt, Music Store, van Leest en op bol.com.
Share/Save/Bookmark