Home Nieuws Releases The Darkraver - More Than 20 Years Of His Royal Darkness
The Darkraver - More Than 20 Years Of His Royal Darkness
ImageSteve "The Darkraver" Sweet zit dit jaar twintig jaar in de "bizz" en iedereen zal het weten... Deze doorgewinterde rasentertainer heeft in de loop van de jaren meer op zijn kerfstok weten te verzamelen dan de meeste artiesten ooit bij elkaar zullen hebben, met recht een man met een verhaal. Dit verhaal is nu officieel terug te beluisteren én te bekijken op een waanzinnige dubbel CD, voorzien van een hilarische bonus DVD.
"THE DARKRAVER - MORE THAN 20 YEARS OF HIS ROYAL DARKNESS"
2CD & DVD


Steve "The Darkraver" Sweet zit dit jaar twintig jaar in de "bizz" en iedereen zal het weten... Deze doorgewinterde rasentertainer heeft in de loop van de jaren meer op zijn kerfstok weten te verzamelen dan de meeste artiesten ooit bij elkaar zullen hebben, met recht een man met een verhaal. Dit verhaal is nu officieel terug te beluisteren én te bekijken op een waanzinnige dubbel CD, voorzien van een hilarische bonus DVD. 

 
Een dergelijk twintigjarig jubileum behoort groots gevierd te worden. In samenwerking met Mid-Town Records presenteert The Darkraver met gepaste trots "More Than 20 Years of His Royal Darkness"; een dubbel CD en bonus DVD die twintig jaar muziek- en Darkraver-geschiedenis vertelt. Het twintig jaar lang verzamelen van tienduizenden platen is na een zware en strenge selectie van His Royal Darkness zelf teruggebracht tot twee CD's die de muziekevolutie en -revolutie van The Darkraver binnen 150 minuten audio perfect weergeeft. Twee CD's vol met Darkie's favo tracks aller tijden, natuurlijk briljant aan elkaar gemixed door deze draaitafel-goochelaar. The Darkraver heeft een brede smaak en dat laat hij graag horen; old school, hardstyle, early rave, hardcore, klein beetje jump en zelfs een vleugje hardtrance komen in een razend tempo voorbij op deze tachtig (!) tracks tellende compilatie. 

 
Deze dubbelaar is uitgebreid met een geweldige bonus DVD die een uur lang The Fabulous Life of The Darkraver bevat. Nooit eerder vertoonde archiefbeelden van de Rave The City parties, Steve in Lloret de Mar met de toenmalige ID&T posse, Steve als stripper, Steve met zijn vaste gezelschap (baco's en gewillige vrouwen), Steve's parachutesprong in De Gouden Kooi, Steve die tijdens een draaibeurt ook een "orale beurt" krijgt, Steve op Sensation Black en nog veel meer, alles voorzien van Steve's ongezouten en ongecensureerd commentaar. Een waanzinnig naslagwerk van een markante entertainer, een must have voor de fans en voor de liefhebbers van de hardere stijlen die gezegend zijn met een gezonde voorraad humor!              

 
Algemene informatie:

Stijlen: old school - early rave - hardstyle - hardcore
Internet: www.darkraver.nl | www.mid-town.nl | www.midtownshop.nl

Share/Save/Bookmark