Home Nieuws Releases Supporting A Brand New Artist Generation
Supporting A Brand New Artist Generation
ImageDe nieuwe Sneakerz cd: ‘Supporting A Brand New Artist Generation', samengesteld en gemixt door Groovenatics en Skitzofrenix (uitgebracht op het label Sneakerz MUZIK) is een feit. Tijdens de cd release party, zaterdag 9 februari in Club Panama in Amsterdam, vindt een signeersessie met de makers van dit swingende schijfje plaats en wordt de cd verkocht.

 

NIEUWE SNEAKERZ CD:

 

‘SUPPORTING A BRAND NEW ARTIST GENERATION'

 

COMPILED & MIXED BY GROOVENATICS AND SKITZOFRENIX

 

 

 

De nieuwe Sneakerz cd: ‘Supporting A Brand New Artist Generation', samengesteld en gemixt door Groovenatics en Skitzofrenix (uitgebracht op het label Sneakerz MUZIK) is een feit. Tijdens de cd release party, zaterdag 9 februari in Club Panama in Amsterdam, vindt een signeersessie met de makers van dit swingende schijfje plaats en wordt de cd verkocht. Vanaf 25 januari ligt de nieuwe Sneakerz compilatie in de winkels en is dan onder andere te koop bij Bol.com, Free Record Shop, Media Markt en via de webwinkel op www.sneakerzmuzik.nl.

 

Supporting A Brand New Artist Generation

"We wilden een niet eentonige cd maken, waarop we allebei ons eigen ding konden doen. Lekker opbouwend en voor elk wat wils", aldus Skitzofrenix' Edin. De cd moest een weerspiegeling worden van de spetterende Sneakerz avonden. "Dat is goed gelukt", vult Timo (die samen met Yordi het Groovenatics duo vormt) hem aan. "Aan het begin muzikale deephouse en een lekker funky geluid, daarna wat meer de diepte in met een akoestische break en tot slot gewoon knallen". Op deze compilatie staan onder andere de Groovenatics remix van ‘Walking Down The Street' (Ron Carroll), de catchy track ‘The Cure And The Cause' van Fish Go Deep, ‘Survivor' van Tiger Stripes en de gigantische clubhit ‘Work It' die Sidney Samson samen met Skitzofrenix maakte.

 

Groovenatics en Skitzofrenix

Timo Romme and Yordi Corstens (Groovenatics) zijn het afgelopen jaar druk geweest. Met draaien, met produceren maar ze hebben vooral goed nagedacht over wat hun eigen sound is. En met succes. Ze omschrijven het typische Groovenatics geluid als: "diepe realhouse", wat niet zo raar is met Dennis Ferrer de Pastaboys, Soul Conspiracy en Ame als grote voorbeelden. Nieuwe producties van de heren zijn onder andere ‘Bust A Move/We Got The Groove' (Sneakerz MUZIK, 2008), ‘It Goes Like EP' (Samsobeats, 2008) en ‘Darkbeat EP' (2008) op DJ Madskillz' label Azucar. Voor meer info: www.myspace.com/groovenatics.

 

Edin Ibrahimovic laat zich niet graag in een hokje plaatsen en koos daarom voor de naam ‘Skitzofrenix'. Sinds hij bij Sneakerz MUZIK tekende gaat het hard met zijn carrière. Hij maakte (samen met Joel Rene) remixen van onder andere Baggi Begovic (‘Break Of Dawn', 2007 en ‘Big Differences', 2007). Ook voor 2008 zijn er stapels ambitieuze plannen. Zo komt binnenkort zijn plaat ‘Damn It' uit op Samsobeats, het label van Sidney Samson en Gregor Salto. Ook is er een heus Skitzofrenix album in de maak, waarvoor artiesten als Baggi Begovic, Sidney Samson en Bart B More hun medewerking verlenen. Voor meer info: www.myspace.com/skitzofrenix.

 

Sneakerz MUZIK het land in

Op zaterdag 9 februari vindt de officiële release party van deze nieuwste Sneakerz cd plaats, tijdens een speciale editie van Sneakerz in Club Panama (Amsterdam). De cd ‘Supporting A Brand New Artist Generation' is daar te koop, voorzien van handtekening die Groovenatics en Skitzofrenix er tijdens een signeersessie ter plaatse opzetten. Deze avond wordt de Panama Studio gehost door platenlabel Sneakerz MUZIK met achter de draaitafels dj's Veron, Eric Fender en natuurlijk de Groovenatics en Skitzofrenix. Gregor Salto, Jip Deluxe, Bart B More en Dekky staan 9 februari in de theaterzaal en worden vocaal bijgestaan door MC Roga. Rockid en Shagspeare bouwen hun eigen feestje in het Panama restaurant.

 

Omdat reeds bewezen is dat nieuw talent het dak er ook af kan blazen, gaat Sneakerz MUZIK (in navolging van de mateloos populaire Sneakerz feesten) ook verder het land in. Zo staan er voor later dit jaar Sneakerz MUZIK feesten gepland in o.a. The Matrixx (Nijmegen, zaterdag 23 februari en 12 april), de Green Room van Club Rembrandt (Eindhoven, zaterdag 15 maart) en Bozzini (Kerkrade, vrijdag 21 maart). Voor meer informatie zie: www.sneakerzmuzik.nl.

 

 

 

Tracklist: Sneakerz CD ‘Supporting A Brand New Artist Generation'

Mixed and compiled by Groovenatics and Skitzofrenix

 

1 Conan - Liquid Bring It Back
2 Veron - Brasileira (Groovenatics Remix)
3 Tiger Stripes- Survivor (Original Mix)
4 Prunk Le Funk & Daniel Diego - Moondancers (Groovenatics Remix)
5 Baggi Begovic - Break Of Dawn (Groovenatics Short Dub)
6 Shlomi Aber - Freakside (Original Mix)
7 Gregor Salto - Mexer (Groovenatics Remix)
8 Ron Carroll - Walking Down The Street (Groovenatics Remix)
9 Fish Go Deep - The Cure And The Cause (Acoustic)
10 Fish Go Deep - The Cure And The Cause (Cube Guys Dub)
11 Baggi Begovic & Funkerman - Goodgod (Original Mix)
12 Oliver Twizt - Houston We Got A Problem (Original Mix)
13 Bart Claessen - First Light (Chocolate Puma Remix)
14 Gregor Salto - Bouncing Harbour (Funkin Matt Remix)
15 Sidney Samson & Skitzofrenix - Work It
16 Skitzofrenix - For My Ghetto MoFo's
17 Baggi Begovic - Big Difference (Skitzofrenix & Franky Rizardo Remix)
18 Robotman - Ready For This

 

 

Share/Save/Bookmark