Home Nieuws Releases High Contrast presents Joop
High Contrast presents Joop

ImageNa het succes van het eerste deel in de ‘High Contrast presents' reeks, heeft Marcel Woods het stokje overgedragen aan een andere artiest. Na de Brabantse glorie is het ditmaal de man die samen met Leon Bolier verantwoordelijk was voor het spectaculaire anthem van Trance Energy 2007. High Contrast presents Joop!

 

 

 

De dj/ producer uit Leeuwarden timmert al enige jaren stevig aan de weg. Zo wist hij in 2001 de Twix Talent Room op zijn naam te schrijven, welke als gevolg had dat hij op mocht treden op Innercity. Zijn carrière bleef in een stijgende lijn zitten, met grote boekingen op massale evenementen als Mystery Land en Trance Energy en Joop was één van de uitverkorenen op de truck van DJ Tiësto op de Love Parade van 2006.

 

Ook op het productionele vlak liet Joop zich gelden. ‘Act Of God', ‘The World' en ‘Sonsuz' vonden snel de weg naar de cd-mappen van de grote jocks, maar zijn grote doorbraak kwam met de release van ‘The Future'. Een uitstekend ontvangen live-optreden op Trance Energy viel hem hierop ten deel, evenals het respect van velen van zijn collega's, die de track helemaal van het cd-oppervlak draaiden. Sindsdien zit zijn agenda bomvol met nationale, maar ook internationale optredens. Zijn roem groeit anno eind 2007 nog altijd met de dag. Zijn harde werk wordt nu beloond met het afleveren van het tweede deel in de compilatieserie ‘High Contrast presents'.

 

De 31-jarige Joop Alkema levert een uitstekende mix-dubbelaar af, waarop zijn veelzijdige sound tot volledige bloei komt. De Fries kreeg alle vrijheid bij het invullen van de twee cd's. Hij begint rustig, om toe te werken naar die ultieme climax. Uiteraard is zijn nieuwe release ‘On Top Of Things/ Prominent' een van de aandachtstrekkers van de compilatie. Een ‘intelligente' tech-trancer met een herkenbare Joop-melodie die al veel support krijgt van dj's all over the world.

 

‘High Contrast presents Joop' wordt uitgebracht op het hoogaangeschreven High Contrast label, welke overigens in januari 2008 haar vijftigste release zal uitbrengen. Met deze nieuwe mix-cd is Joop duidelijk ‘On Top Of Things'!

 

www.beyourselfmusic.com

Share/Save/Bookmark