Home Nieuws Releases SNEAKERZ CD4: ‘FESTIVAL'
SNEAKERZ CD4: ‘FESTIVAL'
ImageNauwelijks bekomen van Sneakerz CD3 ‘op het strand', dient zich aan het einde van het outdoor festivalseizoen het volgende exemplaar al weer aan: Sneakerz CD4 ‘Festival' (op het label Sneakerz MUZIK). Deze keer samengesteld en aan elkaar gemixt door de deejays Sidney Samson en Madskillz, hosted by MC Lady Bee. Verwacht een verrassende mix van electro, latin beats en funky minimal tech sounds, ondersteund door moddervette vocalen van Lady Bee. De release van deze cd wordt zondag 23 september gevierd tijdens het tweede Sneakerz Strand Festival op Aquabest. MIXED AND COMPILED BY SIDNEY SAMSON & MADSKILLZ

 

Nauwelijks bekomen van Sneakerz CD3 ‘op het strand', dient zich aan het einde van het outdoor festivalseizoen het volgende exemplaar al weer aan: Sneakerz CD4 ‘Festival' (op het label Sneakerz MUZIK). Deze keer samengesteld en aan elkaar gemixt door de deejays Sidney Samson en Madskillz, hosted by MC Lady Bee. Verwacht een verrassende mix van electro, latin beats en funky minimal tech sounds, ondersteund door moddervette vocalen van Lady Bee. De release van deze cd wordt zondag 23 september gevierd tijdens het tweede Sneakerz Strand Festival op Aquabest.

 

Sneakerz CD4 ‘Festival'

De muziekstijlen van Sidney Samson en DJ Madskillz sluiten goed bij elkaar aan. Beide heren draaien het liefst een mix van electro, latin beats, en funky minimal techhouse. Alvast een paar tracks die op deze compilatie cd te vinden zijn: Steve Angello's edit van Shinedoe's ‘Phunk', Funkwerkstatt met ‘Windrose', de minimal hit ‘Guess What' van Hardwell & Chuckie, ‘It Goes Like' van de Groovenatics en natuurlijk een flink aantal exclusieve nieuwe producties van de heren zelf.

 

Sidney Samson & DJ Madskillz

Het was en is een drukke zomer voor de Amersfoortse DJ/producer Sidney Samson. Hij vliegt af en aan naar Kreta waar hij wekelijks zijn eigen clubnight heeft en pakt tussendoor een aantal festivals mee in Nederland. Ook heeft hij niet stilgezeten qua muziekproducties. Maar liefst twee nieuwe singles staan klaar om gereleased te worden: ‘Work It', een catchy housetrack in reggae stijl die hij samen met de Skitzofrenix en Lady Bee maakte, en ‘Pump Up The Stereo' featuring MC Stretch. De eerst komt uit op op Sneakerz MUZIK, de tweede via zijn eigen label Samso Beats. Van beide tracks zijn deze zomer videoclips geschoten (door Hot Kitchen Oven) die binnenkort te zien zijn op TMF/MTV. Voor meer info zie: http://sidneysamson.hyves.nl en www.myspace.com/samsobeats.

 

De Amsterdamse DJ/producer Madskillz loopt al een tijdje mee. Zijn eerste dance plaat maakte hij in 1991 en sinds een aantal jaar is hij labelbaas van Azucar. Het label waar hij onder andere de clubhits ‘Pecan' van 2000 and One en meer recent zijn eigen ‘Rip It Up' op heeft uitgebracht. De afgelopen maanden heeft hij met buddy Gregor Salto remixen gemaakt van o.a. Ida Corr ‘Let me think about it', Very Nice People ‘Make you high', Axwell's ‘I Found You' en The Jinks ‘Brazilla' op Sole UK. Momenteel werkt hij tevens aan een remix voor de Franse producer Bob Sinclar. Voor meer info zie: www.djmadskillz1.hyves.nl en www.myspace.com/djmadskillz1.

 

Schijfje scoren?

Door Sidney Samson en DJ Madskillz gesigneerde exemplaren van Sneakerz CD4 zijn te koop tijdens het tweede Sneakerz Strand Festival bij beachclubs Stranders & Sunrise op Aquabest, zondag 23 september van 14.00 tot 23.00 uur. Voor meer informatie over dit festival zie: www.sneakerz.nl. Vanaf maandag 24 september is de cd twee weken lang exclusief verkrijgbaar bij alle Sneakers Stores, voor adressen van deze filialen check: www.sneakers.nl. Daarna (vanaf maandag 8 oktober) is het schijfje te koop via alle reguliere verkoopkanalen. Informatie over de laatste Sneakerz MUZIK muziekproducties zie: www.sneakerzmuzik.nl.

 

Tracklist: Sneakerz CD4 ‘Festival' (mixed and compiled by DJ Madskillz & Sidney Samson)

1 Funkwerkstatt - Windrose
2 DJ Madskillz & Gregor Salto - Embryo
3 Sidney Samson & MC Stretch - Pump Up The Stereo
4 Bart B More - Take It Down (Mark Mendes RMX)
5 Axwell - I Found U (Gregor Salto & DJ Madskillz RMX)
6 Haze - Freak
7 Patric la Funk - My Love (Erick E RMX)
8 Hardwell & Chuckie - Guess What
9 Groovenatics - It Goes Like
10 The Fix- Medication Time
11 Sébastien Léger - Little Bug
12 Gregor Salto - Erasmus (Bart B More RMX)
13 Shinedoe aka Innersphere - Phunk (Steve Angello RMX)
14 Perry O'Neil - Wrong Bet (Fine Taste RMX)
15 Axwell & Ingrosso & Angello & Laidback Luke - Get Dumb
16 DJ Madskillz - Rip It Up
17 Sidney Samson & DJ Madskillz - Viruz
18 Gregor Salto & DJ Madskillz - Gaav

 

   

Share/Save/Bookmark