Home Nieuws Aankondigingen A State Of Trance 2012 - Armin van Buuren
A State Of Trance 2012 - Armin van Buuren

armin_2012Voor Armin van Buuren is muziek een tweede natuur. De Nederlandse DJ en producer leeft en ademt op het ritme van de 4-kwarts maat en doet dit al meer dan 15 jaar. Negen van die jaren omvatten de release van zijn A State of Trance compilatie. Een jaarlijks hoogtepunt voor de trance liefhebbers en dance verslaafden, dat ook in 2012 weer klaar staat om de dance scene te veroveren. Voor 2012 heeft Armin de perfecte balans en track selectie gevonden. Van tracks speciaal geproduceerd voor de ASOT compilatie tot gloednieuwe juweeltjes van de nieuwe generatie dance producers. Na weken van voorbereiding is A State of Trance 2012 een feit!

Cd 1 vol passie
Het is dan ook precies wat je ervan verwacht. Twee cd’s vol met passie. Wanneer je bij cd 1 op play drukt klinkt er een nieuwe sound door je speakers. Een genot om naar de luisteren. De wisseling van muzikale instrumenten maken het aantrekkelijk. Ook de vocals zijn niet verkeerd en sluiten goed aan. Het zijn vooral heerlijke nummers om onder het genot van een drankje bij een strandtent te beluisteren. Een relaxte sfeer kruipt omhoog. Nu alleen de zon nog. Halverwege bevat cd1 meer beats en deze worden dan ook naadloos aan elkaar gemixt. We zijn dan ook niets anders gewend van Armin. Er is veel aandacht voor details.

Cd 2 lekker afwisselend
De tweede cd bevat veel afwisselende muziekgolven die je hart sneller laat kloppen. Deze cd geeft je het ultieme dance gevoel. De eerste nummers geven je het festival gevoel waarbij Armin het publiek om z’n vingers weet te draaien. De spanning wordt goed opgebouwd met een vette sound als gevolg. Stil zitten en deze recensie schrijven is daarbij nog knap lastig. De nieuwste beats vliegen om je oren. Het is oprecht weer een fantastische compilatie van onze Nederlandse DJ, nummers die zeker door je speakers moeten knallen! Het is weer een mooie cd om aan je collectie van deze terug kerende cd’s toe te voegen.

Armin van Buuren laat ons niet in de steek, en bewijst zich weer met A State Of Trance 2012 !!

Linda van der Mespel

Share/Save/Bookmark