Home Nieuws Aankondigingen Doe mee aan de Richard Durand Vs. The World wedstrijd. Wie wordt de co-producer op zijn nieuwe album!
Doe mee aan de Richard Durand Vs. The World wedstrijd. Wie wordt de co-producer op zijn nieuwe album!

durandDe eerste regionale ronde van de Richard Durand vs. The World wedstrijd is geopend. De beurt is allereest aan Azië, Australië en Nieuw Zeeland; Europa volgt dan direct na de jaarwisseling.
Producers, zangers en songwriters binnen de geldende regio kunnen door naar Richard’s Facebook Fanpage (facebook.com/djricharddurand), klik ‘Download’ op de App en haal de basistrack binnen. Wat je er vervolgens mee doet is helemaal aan jou!

Tempo, stijl, feel, sound - de keuze is geheel aan jou. Werk met je eigen riffs, melodieen, effecten, top-lines, mainlines, bas, percussie – je weet zelf het beste waarmee je de boel kunt laten knallen! Zelfs netwerken met anderen is mogelijk – jij produceert/zij zingen, vice versa; wat het beste voor je werkt, gebruik het! Is je meesterwerk straks compleet, ga dan weer terug naar de Fanpage klik ‘Upload’… en je deelname aan de wedstrijd is begonnen!

* Regio 1 Contest (Australia/New Zealand/Asia) Nu Geopend
* Regio 2 Contest (Europe/Russia) Data Nu Aangekondigd
* Richard Durand Vs. The World – In 2012 Geloof Je Werkelijk Dat Een Album Kan Vliegen!

Wat kun je nu precies winnen als echte ‘studio-head’?
Naast eeuwige roem en glorie win je ook nog even een zogeheten ‘writing share’ van de tracks en 50% van de artist royalties (die wel variëren op basis van het aantal co-producers dat er is). Uiteraard zul je bekend worden als een co-producer van een Richard Durand track (toch een van de meest populaire EDM artiesten) en je bent daarmee een ‘featured artist’ op z’n nieuwe album. Tegelijkertijd geniet je ook de kudo’s die horen bij de medewerking aan een unieke, high-profile release die er zomaar voor zou kunnen zorgen dat je naam -voor het eerst van je leven- in één klap op de kaart van electronic dance music zet. Stel ’t je maar eens voor: “Richard Durand featuring Jouw Naam Hier!

Als de deadline van een wereldregio is verstreken is het de beurt aan de muziekfans. Richard zal vervolgens zijn favorieten op z’n Soundcloud pagina zetten. Daar kun je dan je commentaar geven. Al deze feedback neemt Richard dan mee als hij gaat beslissen met welke inzendingen hij verder gaat. De uiteindelijke, afgewerkte track zal dan verschijnen op de eerste ‘Vs. The World’ EP die op 9 januari 2012 uikomt en zal ook verschijnen op de daadwerkelijke en absoluut unieke Richard Durand vs. The World CD.

Wanneer/Waar:
In Vs. The World, komt elke regio aan de beurt! The globale tijdlijn is gaan lopen. Als de huidige ronde sluit zijn Europa en Rusland aan de beurt. De data zijn als volgt:

  • Asia/Australia & Nieuw Zeeland: competitie begint: 14/11/11 deadline: 12/12/11
    Release van de Richard Durand vs. Asia EP: Januari 9, 2012
  • Europa (incl. Rusland) competitie begint: 09/01/12 deadline: 06/02/12
    Release van de Richard Durand vs. Europe EP: Maart 05, 2012

Dit wordt een coproductie die nog nooit eerder is ondernomen op deze -letterlijk- globale schaal! Een missie van ruim een jaar om een absoluut uniek album op te zetten dat alle continenten en de vier windstreken van de wereld bij elkaar brengt. Dit is Richard Durand… VS. THE WORLD!

Download de app via Facebook: www.facebook.com/djricharddurand?sk=app_190322544333196

De trailer kun je bekijken via: youtu.be/PCorMmJhl8k

www.facebook.com/djricharddurand | www.blackholerecordings.com

Share/Save/Bookmark