Home Nieuws Aankondigingen Win de nieuwe Paul Elstak
Win de nieuwe Paul Elstak

elstakPaul Elstak is wereldwijd een levende legende en is hij óók voor latere generaties nog steeds het boegbeeld van zowel de hardcore als de happy hardcore scene. Don't Leave Me Alone’, ‘The Promised Land’, ‘Life Is Like A Dance’, ‘Luv U More’ en ‘Rainbow In The Sky’, zijn de wereldberoemde hits die iedereen zo meezingt. Daarom is het nu tijd voor een verzameling. Paul Elstak brengt bij Cloud 9 Dance zijn Megamix 2011 uit, The Ultimate Happy Hardcore Mix! 

Deze CD bevat een super vette Happy Harcore Mix en een Hardcore Mix, uiteraard gemixed door Paul Elstak!! De 2 mixen bevatten refixen van de oude versies  en originele oude tracks van Paul Elstak en uiteraard ook tracks van andere Hardcore toppers uit het heden en verleden denk aan: Charly Lownoise & Mental Theo, Nakatomi, Party Animals, Dione, Evil Activities & Endymion, Outblast. 

Happy hardcore nog steeds populair
Dat de DJ nog steeds populair is bij het grote publiek bleek toen hij gevraagd werd voor de met goud bekroonde titelsong ‘Turbo’ van de gelijknamige succesvolle New Kids film, waarmee Paul tevens een Rembrand Award voor ‘Beste Filmhit’ song wint.  Begin jaren ‘90 staat DJ Paul Elstak op als een van de pioniers van de hardcore scene en richtte tevens het eerste hardcore label van de wereld op: Rotterdam Records. In 1994 komt er uit de gabberhouse een nieuwe stroming voort: Happy Hardcore. Deze muziek, met snelle vrolijke melodielijnen en zang is, in tegenstelling tot hardcore, radiovriendelijk en toegankelijk voor het grote publiek. In de jaren die volgen is er een ware explosie aan happy hardcore die het in de hitparades erg goed doet. Ook de hardcore scene groeit in deze dagen tot zijn hoogtepunt, omdat veel jongeren door de happy hardcore in contact komen met de hardcore scene. Paul Elstak besluit zich in de happy hardcore te storten en scoort vervolgens een hele rij hits. The rest is historie….

Wil jij deze vette cd winnen, mail dan voor 20 augustus naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en schrijf in je mail in welk jaar Happy Hardcore defintief doorbrak in Nederland.

 

Share/Save/Bookmark