Home Nieuws Aankondigingen Triax brengt debuutalbum ‘Audioslave’ uit
Triax brengt debuutalbum ‘Audioslave’ uit
Triax_-_Audioslave_-_lo_res1Dat hardcore als muziekstroming nog steeds een gezond leven beschoren is blijkt wel uit de  constante stroming nieuwe aanwas van getalenteerde producers. Naast de gevestigde orde van producers en DJ’s die sinds jaar en dag actief zijn in de hardcore scene zijn het de nieuwe talenten die een frisse impuls geven aan de scene, gedreven door de liefde voor de hardcore cultuur. Hardcore als muziekstroming kent geen super stardom, kent geen tripjes in privéjets en limousines, betaalt geen exorbitante DJ gages en is niet gezegend met een gezonde dosis media aandacht. Het is de diepgewortelde passie voor de muziek wat deze nieuwe talenten drijft.
De uit Valkenburg (Limburg) afkomstige producer Triax is hierop geen uitzondering. Triax is afkomstig van het label Underground House Movement (UHM), waar hij de rol van resident vervult voor de talrijke UHM evenementen en op produceervlak tot één van de pilaren van het label gerekend mag worden. Zijn discografie bevat release op toonaangevende hardcore labels als Rage Records, Hellbound Records, Wishcraft Records, Megarave Records, uiteraard op UHM Records en op het hardcore label waar het destijds allemaal begon: Rotterdam Records.
 
Indrukwekkende optredens
Zijn agenda is de laatste jaren aangevuld met een indrukwekkend aantal optredens op internationaal bekende evenementen. Festivals en evenementen als Raving Nightmare, Nature One, Q base, Earthquake, Megarave, Hellbound, Hellraiser, Nightmare Outdoor is slechts een greep uit de vaderlandse evenementen waar Triax zijn beats over het aanwezige publiek uitstrooide. Ook het buitenland ontbreekt niet in zijn schema. In landen als Frankrijk, Italië, België, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje en Duitsland heeft het aanwezige publiek al regelmatig kennisgemaakt met het fenomeen Triax. Hij is een van de weinige Limburgse hardcore DJ's die zowel nationaal als internationaal flink aan de weg timmert.
 
Nieuwe mijlpaal
Het Triax debuutalbum “Audioslave” is de nieuwe mijlpaal voor de Limburger en bevat maar liefst 24 kwalitatief hoogstaande tracks verdeeld over twee CD’s, waarin zijn topproducties het verleden gecombineerd worden met gloednieuwe hardcore pareltjes. Triax schuwt de samenwerking niet en slaat de handen ineen met gelauwerde producers als o.a. Partyraiser, Nexes, D-Ceptor & Newstyler en Deathfall. Hogeschool remixen afkomstig van hardcore helden als Nosferatu, The Speedfreak en Prolaxx & Outrage maken de tracklist compleet.   
 
Een ijzersterk debuutalbum van een artiest waar de hardcore scene ongetwijfeld meer van gaan horen in de toekomst!
Share/Save/Bookmark