Home Nieuws Aankondigingen Kom naar de releaseparty (gratis entree) 2:48AM van Dabruck & Klein in Blinq, Amsterdam
Kom naar de releaseparty (gratis entree) 2:48AM van Dabruck & Klein in Blinq, Amsterdam
festAan de basis van het succes van Dabruck & Klein ligt niets dan pure passie voor muziek. Het Duitse duo, dat al bijna 10 jaar samenwerkt, heeft zowel als DJ's en producers als labeleigenaren hun strepen verdiend. Het zijn niet alleen de releases van hun WePlay label die de wereldwijde dance charts innemen, maar ook hun eigen producties die het publiek in extase brengen. 
In 2010 introduceerden Stefan Dabruck en Frank Klein ons met de eerste single van hun debuut album. 'I've Got My Pride (Hold My Head High) was de eerste teaser van wat er aan stond te komen. 'Freak' was de tweede. Na 10 jaar opwarmen is het nu tijd voor het duo om te onthullen wat ze wakker heeft gehouden: '2:48 AM', een album vol muzikale hoogtepunten. 
 
Dat special moment als de hele club in extatische staat is, wild danst en meer en meer één wordt met de muziek. Het is 2:48 AM en de ochtend lijkt nog een miljoen jaar weg. Dat is precies het moment waarop Dabruck & Klein hun debuutalbum hebben gebaseerd. Voor het album werkten Dabruck & Klein samen met verschillende artiesten, zoals de Grammy-genomineerde Jean Elan, de Stafford Brothers, Joachim Garraud, Gregori Klosman, Ollie James, Anna McDonals, Julian Smith, Aleksey en Stella Attar. Op '2:48 AM', laten Dabruck & Klein de verschillende facetten van hun artistieke mogelijkheden horen en demonstreren ze dat ze zonder twijfel één van de meest veelbelovende namen in de huidige house scene zijn.   
 
For more info: http://www.armadamusic.com & http://www.dabruckandklein.com/
Share/Save/Bookmark