Home Nieuws Aankondigingen Metz viert in 12 jarig bestaan hun 100ste Editie
Metz viert in 12 jarig bestaan hun 100ste Editie

MetzStel je eens een feestje voor waarbij je je niet druk hoeft te maken over een dresscode, waar je als vrouw niet alsmaar wordt benaderd door alleenstaande mannen, waar bijna alles draait om de muziek, de locatie super is, de bediening professioneel en vriendelijk, het geluidsysteem subliem en waar bovendien het publiek ook nog eens volledig los gaat op het moment dat de eerste DJ plaats neemt achter de pioneers.

Dat feestje is er natuurlijk al jaren en het heet Metz on Sunday. Op Zondag 16 Januari staat de 100ste editie van dit bijzondere feestje, wat al meer dan 11 jaar plaats vindt, gepland. Iets om te vieren dus, de honderdste editie. Special voor deze editie is dan ook gekozen voor een echte Rotterdamse dikke line up die samen met jullie er een speciale avond van gaan maken. De genoemde line up bestaat uit: Rene Amesz, Jasper Clash, Chris Rox, Quinten de Rozario, Leblom, Golden Wonderboy en natuurlijk de jarige Mr. Metz! Als MC hebben we voor MC Haits gekozen die dit heugelijke feit nog wat extra glans zal geven met zijn krachtige vocalen. En natuurlijk mag ook trommelaar Cherokeeniet ontbreken!

Diverse extra's
Over de 100e editie wil de organisatie eigenlijk nog niet te veel kwijt! Maar dat het speciaal en een topavond gaat worden met diverse extra’s staat vast! Vaste bezoekers weten inmiddels dat zij door de organisatie flink in de watten worden gelegd en dat zal deze keer al niet anders zijn. In het huiselijke Prinses Theater worden kosten nog moeite gespaard om bezoekers van Metz on Sunday op een avond te trakteren, die dagen erna nog zorgt voor de nodige Good feelings.

Het concept Metz on Sunday is na 11 jaar en 99 edities nog steeds een succesformule waarbij alles draait om een lekkere relaxte avond stappen, lekker dansen op de echte Real House clubsound, flirten met andere bezoekers en je op de gekste manieren door de organisatie te laten verrassen. Stappen zoals stappen bedoeld is en dat ook nog eens voor een zeer acceptabele prijs, kaarten kosten slechts 15 euro per persoon in de voorverkoop incl. de nodige hapjes die vanaf 18.00 uur klaar staan. Nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje op de websitewww.metzonsunday.nl . Wie liever een filmpje bekijkt kan terecht op you tube waar diverse impressies van diverse edities te vinden zijn.

Voor het bestellen van kaarten voor deze 100ste editie kun je vanaf begin december terecht bij www.easyticket.nl of bij Funkie House, Korte Hoogstraat, Rotterdam.

100 edities!!
De geschiedenis van Metz on Sunday leert dat elke maand veel mensen weer uitkijken naar de volgende editie en met alle bovenstaande feiten op een rijtje zal dat dit keer niet anders zijn! 100 edities; er zijn maar weinig feesten die dit kunnen zeggen. De organisatie is er trots op maar zonder zijn vaste aanhang was dit nooit gelukt. Daarom bedankt Metz on Sunday iedereen die er de afgelopen jaren bij is geweest en hoopt nog een aantal jaren te bewijzen dat Metz on Sunday 1 van de betere feesten is die Rotterdam rijk is.

Zondag 16 Januari 2011
Doors: 18:00 (Open), 01:00 (Close)
Entrance: 15,00 Euro (Presale) More @ the Door
Presale: www.easyticket.nl
Line-up: René Amesz , Jasper Clash , Chris Rox , Quinten de Rozario , Franco Rolini , MC Haits , Cherokee , Leblom, Golden Wonderboy
Website: www.metzonsunday.nl

Share/Save/Bookmark