Home Nieuws Aankondigingen Chicane - Giants
Chicane - Giants

ARMA267_Chicane_-_GiantsSommige namen lijken er altijd al te zijn geweest, lang voordat je verliefd werd op die vierkwartsmaat van de dance. Chicane is zo’n naam. Al bijna 15 jaar is hij onderdeel van de dance scene en had hij groot succes met onder andere ‘Offshore’, ‘Saltwater’, ‘Don’t Give Up’,  ‘Stoned In Love’ en het recentere ‘Poppiholla’ en ‘Hiding All The Stars’. Na drie artiestenalbum kwam in 2009 Chicane’s ‘Best of’ album, een voorbode voor zijn nieuwe album: ‘Giants’.

In zijn carrière heeft Chicane grote hoogtes bereikt. Hij heeft samenwerkingen met artiesten als Bryan Adams, Tom Jones, Maire Brennan van Clannad en Keane op zijn naam staan en trekt met zijn muziek een breed publiek. ‘Giants’ geeft die diversiteit perfect weer, van ambient opening track ‘Barefoot’ tot de housy radiohit ‘Come Back’, warme progressive ‘Middledistancerunner’ in samenwerking met Owl City leadzanger Adam Young en klassiek intermezzo ‘Titles’.  Chicane heeft alle grenzen overschreden en laat zien dat die 15 jaar ervaring hem alleen maar creatiever hebben gemaakt.

Op ‘Giants’ keert Chicane terug met een nieuwe dosis energie voor het publiek, intieme luistersessies en tijdloze, gigantische hoogtepunten.     

Zie ook: http://www.youtube.com/watch?v=Ng85ZgHBXOo&feature=channel

Tracklist:
1. Barefoot
2. Middledistancerunner
3. Come Back
4. What am I doing here? Prt 1
5. Giants
6. Poppiholla (5am)
7. So far out to sea
8. Where do I start?
9. From where I stand
10. Hiding all the Stars
11. What am I doing here? Prt 2
12. Titles

Share/Save/Bookmark