Home Nieuws Aankondigingen Lakedance start voorverkoop zonder line-up
Lakedance start voorverkoop zonder line-up

Het meest zomerse strandfeest van het Zuiden dient zich weer aan! Zaterdag 26 juni is het van 13.00 tot 23.00 uur tijd voor Lakedance, aan het water van Aquabest bij Beachclub Sunrise. De kaartverkoop is zaterdag 20 maart van start gegaan via: www.lakedance.nl.

Lakedance_2010

Lakedance ook in augustus
De lente hangt in de lucht en dat doet iedere partyganger direct verlangen naar een lekker lang outdoor seizoen. Lakedance vult net als voorgaande jaren ook deze zomer twee zaterdagen; niet alleen op 26 juni maar ook zaterdag 21 augustus kan alvast in de agenda gezet worden!

Totaal 4 podia
Ondanks dat het strandfeest keer op keer garant staat voor grote dj-namen, is dat niet de grootste kracht van Lakedance. Het gezellige, niet te massale karakter in combinatie met de mooie locatie en zomerse, sprookjesachtige aankleding is waar het om bekend staat. Vandaar ook dat de organisatie de line-up nog even niet prijsgeeft. Wat wel alvast verklapt wordt is dat er naast het almachtige mainstage nog drie podia ingericht worden, die 26 juni in handen zijn van: Defected, Dope & Dirty en Mensroom.

Klein begonnen
De roots van deze drie hosting partners gaan van internationaal naar regionaal. Te beginnen met platenlabel en partyorganisatie Defected, dat ruim tien jaar geleden in een klein kantoortje in London begon, en vandaag de dag één van de grootste spelers in de wereldwijde house scene is. In die tien jaar heeft Defected jaloersmakend veel grote artiesten aan zich weten te binden. Defected won meerdere House Music Awards als 'Label van het jaar' en voor 'Best Club Night' met hun Defected In the House feesten. Zaterdag 26 juni brengt Defected kwalitatieve housemuziek met een soulful latin randje naar het Brabantse strand! Voor meer informatie: www.defected.com.

Dope&Dirty
Na een aantal edities trouwe dienst gedaan te hebben als Lakedance resident krijgt Jordy Lishious dit jaar zijn eigen area, dat dezelfde titel draagt als zijn platenlabel: Dope & Dirty. Hiermee is toch alvast één headliner prijsgegeven. Maar wat het concept precies inhoudt en wie dit podium verder gaan bemannen wordt ook na het bezoeken van www.dope-dirty.nl en http://dope-dirty.hyves.nl nog niet echt duidelijk. Maar spannend klinkt het wel. Iets meer minimal wordt er gedraaid in de dj-booth van Mensroom aan het einde van de steiger, boven het water. Hier maak je een danspas op de plas, in de kleinste area van het feest. In de aanloop naar het 26 juni vinden er bij Mensroom - de populaire herenzaak aan de Kleine Berg in Eindhoven - leuke Lakedance acties plaats. Even binnenlopen kan geen kwaad dus.

Sfeer en meer informatie
Een sfeerimpressie van Lakedance bekijk je hier: http://www.youtube.com/watch?v=XrpbCNCpQdQ. Bezoek www.lakedance.nl voor de volledige Lakedance film, kaartverkoop en meer informatie.

 

 

Share/Save/Bookmark