Home Nieuws Festivals Grand opening@METZ
Grand opening@METZ

metzZondag 18 september is het zover, en keert Metz na een geslaagd zomerseizoen op het strand terug naar het Prinses Theater. Tijdens deze Grand Opening van het nieuwe Indoor Seizoen komen weer een aantal Top Djs langs om samen met de Metz bezoekers de terugkeer in hun vertrouwde Rotterdamse omgeving naar een hoogtepunt te tillen. Op Metz draaien bijna alle DJ’s nu een 2 uur set! Dus dat is een goede reden om deze editie in jullie agenda te zetten. Vanaf 18.00 uur in de avond lekker beginnen met een rosé-tje of een heerlijke cocktail? Wil jij meemaken wat al 12,5 jaar lang Metz zo bijzonder maakt? Kom dan op deze zondag weer genieten van de populaire Metz sound met hoogstaand entertainment in Het Prinses Theater te Rotterdam.

Vanaf 18.00 uur gaan de deuren open voor het Metz publiek en zullen de bezoekers genieten van een heerlijk Blue Marlin set van DJ Etienne. Sinds de twee beach editions, waar hij de aftrap voor zijn rekening nam, wordt dit iedere editie de vaste opening van een Zondagavondje Metz on Sunday! Na deze opwarmingset is het tijd voor DJ Jeroenski. Ook deze DJ heeft inmiddels zijn sporen verdiend in de scene en zal het Metz publiek trakteren op een heerlijke House Set.  Na Jeroenski is het tijd voor de headliner van deze avond. Lang is er nagedacht wie deze Grand Opening Indoor Saeson 2011 mocht openen.

Dennis van der Geest meets Mr. Metz
Maar Metz zou Metz niet zijn als zij als een van de eerste organisaties in Rotterdam de eer geven aan een echte Wereld Kampioen en Olympia ganger. Dennis van der Geest, populair bij de dames, is inmiddels zeer bekend door zijn Sounds of the Loft en weet wat Real House inhoudt! De organistie is er dan ook trots op en weet nu al dat Dennis menigeen zal verassen met zijn draaikunsten. Iets wat je gewoon moet zien, voelen en meemaken. Dennis neemt je tijdens deze Metz editie 2 uur lang in de houtgreep en zal daarna het stokje overdragen aan de man die natuurlijk niet kan ontbreken op deze opening Mr. Metz!. Mr. Metz zorgt voor een knallende afsluiting en niemand minder dan MC I/Fan, die onlangs tijdens Dance Valley Hardsoul live nog rockte,  zorgt deze avond voor de vocalen. Dit tweetal heeft al diverse keren voor een totale gekte op de dansvloer gezorgd en ook deze keer zal dat niet anders zijn. Dikke vette beats van bovegenoemde DJ’s in combinatie met de stem van I-Fan zullen zorgen voor een geweldige opening van dit indoor seizoen. En dan is er natuurlijk ook nog iets extra!. Deze keer heeft Metz gekozen voor een saxofonist en niet zomaar eentje; I-Sax, maakte ooit zijn debuut in het Prinses Theater en keert nu terug en samen met Golden Wonderboy zal hij net dat beetje extra toevoegen waar Metz bekend om staat!

Kaarten zijn reeds in de voorverkoop via www.easyticket.nl en vanaf deze Editie zullen deze verkrijgbaar zijn voor Euro. 11,00 !
Aan de deur kosen ze Euro. 15,00 dus een goede reden om ze op tijd in huis te halen!
Speciaal voor de Grand Opening zullen er vanaf 15 Augustus 100 Earlybird Tickets verkrijgbaar zijn tegen een speciale prijs van Euro. 7,50 via www.easyticket.nl
Zondag 18 September 2011
Met zon Sunday – Grand Opening Indoor Season
Prinses Theater – Rotterdam
Line up: Dennis van der Geest, Jeroenski, Mr. Metz, DJ Etienne & I-Fan
Tickets: Earlybird (100stks) Euro. 7,50, Voorverkoop: Euro. 10,00 more @ the door
Website: www.metzonsunday.nl

Dancevenue mag 3x2 gastenlijstplaatsen verloten. Wil jij kans maken op gratis toegang, mail dan voor 11 september naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

Share/Save/Bookmark