Home Artiesten Producer nieuws Nieuw Nederlands label Rub A Duck tekent nieuwe single van Freestylers
Nieuw Nederlands label Rub A Duck tekent nieuwe single van Freestylers

duckNederland is een platenlabel rijker: Rub A Duck. Het nieuwe label richt zich volledig op de release van dubstep, electro en rave. De eerste single die op Rub A Duck verschijnt is van de wereldberoemde U.K. act Freestylers en Joshua Steele, getiteld “Frozen”.

Freestylers, bekend als Matt Cantor en Aston Harvey zijn al meer dan vijftien jaar actief en bij het grote publiek bekend van hits als “Push Up” en “Ruffneck”. Hun nieuwe single “Frozen” is ingezongen door  Joshua Steele die onder de alias Flux Pavillion een grote hit scoorde met de scheurende single “Bass Cannon”. Ondersteund met een unieke video is “Frozen” het ultieme bewijs dat de combinatie van dikke, hamerende dubstep breaks en vocalen, een geheide hit oplevert. De aanwezigheid van Freestylers in het vermaarde radioprogramma van Annie Mac op BBC Radio1 bevestigde het nog maar eens. Rub A Duck brengt de single uit op 15 augustus; voor de remix van “Frozen” werd niemand minder dan Cookie Monsta in de arm genomen. Aan de vervolg single van Freestylers, inclusief de nodige remixes, wordt inmiddels hard gewerkt.

Rub A Duck zal naast Freestylers ook een single uitbrengen van grime en dubstep grondlegger MRK1. Daarnaast zullen de jonge Nederlandse producer Jelle Boon, de Indiase act Piyush Bhatnagar en de Engelse Hectic op het label vertegenwoordigd zijn. Het label biedt een solide platform voor zowel jong talent als de gevestigde namen op het gebied van dubstep, electro en rave.

De wereldwijde distributie van Rub A Duck wordt verzorgd door Black Hole Recordings.

Share/Save/Bookmark