Home Artiesten Agents nieuws Beyond Bookings vertegenwoordigt Jordy Lishious
Beyond Bookings vertegenwoordigt Jordy Lishious

jordylishiousHet Amsterdamse artiestenbureau Beyond Bookings, dat sterk geworteld is in de binnen- en buitenlandse house scene, verzorgt sinds eind 2008 de boekingen van de smakelijke dj/producer: Jordy Lishious. Jordy beschrijft zijn stijl als 'Dope & Dirty'; van deephouse tot techhouse, doorspekt met invloeden uit de minimal.

Brabander Jordy Lishious (Jordy van Oostveen) draait als dj al jaren mee in het club- en festivalcircuit. Echt opvallen doet hij sinds hij zich ook als producer profileert. Zijn debuutproductie 'Raw / Slick!' piekte in 2006 in de nationale dance chart, kreeg support van vele dj's (zoals Steve Angello, Erick Morillo, Marco V, Dave Spoon, Martijn Ten Velden, Tom Novy en Erick E) en werd getekend op het toonaangevende label Ministry Of Sound. Zijn opvolger 'Ooh La Lishious' (onder het pseudoniem 'JayMen') deed het nog beter: de plaat belandde op nummer 18 in de Nederlandse Top 40 en werd wereldwijd getekend op 12 verschillende labels. Dankzij deze clubhits werd Jordy op slag tevens een veelgevraagd remixer, voor o.a. Don Diablo, Benjamin Bates en DJ Roog.

Sinds 18 november 2008 host Jordy Lishious eens in de twee weken op dinsdag zijn eigen radioshow 'Dope & Dirty' op Dance-Tunes.com (beschikbaar als podcast). 'Dope & Dirty' is ook de naam van Jordy's eigen clubavond (die in 2009 weer regelmatig plaats zal vinden), en van zijn serie tweemaandelijkse promomixen. Zaterdag 3 januari treedt Jordy Lishious op tijdens House Republica in Panama (Amsterdam).

Anouschka Ehrl, managing director van Beyond Bookings: "Jordy Lishious' sound sluit goed aan bij die van de andere dj's in onze stal, hoewel zijn stijl een tikje meer techhouse en minimal is; dat maakt hem een interessante aanvulling! Daarnaast heeft hij al een aantal goede platen en remixen op zijn naam staan. Niet alleen als dj, maar ook als getalenteerd producer kunnen we een heleboel moois van hem verwachten. Ik heb onlangs een voorproefje mogen horen, waar je blij van wordt!"

Jordy zelf aan het woord en achter de draaitafels bezig horen kan via: http://www.youtube.com/watch?v=-JSy4gOGgIA. Voor meer informatie zie: www.beyondbookings.com, www.jordylishious.com, www.myspace.com/jordylishious en http://jordylishious.hyves.nl.

Share/Save/Bookmark